Aki szült így mesélne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az első gyermekem császárral született így a masodikat is azzal szeretném mindenképp.
Na de mivel ő lesz az utolsó valószínűleg így szeretnék egy kicsit "vajúdni" hogy érezzem milyen az amikor fáj..
Van aki szült így?
Mesélne egy kicsit hogy milyen volt?
Ha így szült valaki akkor melyik kórházban, és mikor?
Köszönöm szépen a válaszokat! ☺️
2023. jan. 22. 21:21
11/16 anonim válasza:
Ezt sajnos nem tudom átérezni,én császárral is úgy érzem hogy szültem és csöppet sem hiányzik a fájás.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam kevesebbnek azért mert császáros vagyok. 3 eve szültem, azóta is iszom a levét...
Szültem, nem vagyok osanya, csak Egy pici fájást/vajúdást szeretnék hogy milyen is az 😔
2023. jan. 23. 10:44
13/16 anonim válasza:
Röviden tömören fos. Bővebben überbrutál fos. És ezzel mindent elmondtam.
14/16 anonim válasza:
Nekem a császármetszés utáni első felállás, mikor kiment teljesen az érzéstelenítő, kb. semmiség volt ahhoz képest, amit a 10 órás vajúdásom alatt átéltem. SOTE II.-n szültem, ha lesz még egy gyerekünk, csakis programozott császárral fog születni még a 40. hét előtt, nehogy magától beinduljon.
15/16 anonim válasza:
Ez ilyen divatos marhaság lett, hogy szülni nem akarok mert jaj a puncim, de a vajúdást kipróbálnám, csak aztán ha szólok akkor csettintésre szedjék ki. Aham, oké. 🙄🤦🏼♀️
16/16 anonim válasza:
Az egyik barátnőm programozott császárral szült, de előtte hagyták vajúdni, amit ő pozitívan fogott fel, pedig hosszú és fájdalmas történet volt. Állítólag jobb így a babának. Magánkórházban (Maternity) szült. Részemről a szülésből a vajúdás részét szívesen kihagytam volna, a kitolás már olyan mindegy volt ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!