Aki szült így mesélne?
Sziasztok!
Az első gyermekem császárral született így a masodikat is azzal szeretném mindenképp.
Na de mivel ő lesz az utolsó valószínűleg így szeretnék egy kicsit "vajúdni" hogy érezzem milyen az amikor fáj..
Van aki szült így?
Mesélne egy kicsit hogy milyen volt?
Ha így szült valaki akkor melyik kórházban, és mikor?
Köszönöm szépen a válaszokat! ☺️
Van erre lehetőség egyébként de hidd el nem.akakrod azt érezni :)
2.szülésed miért lesz császár?
Én is így voltam, csak első (és ennek 'hála' utolsó) gyereknél.
Mindenképpen császárt szerettem volna, de mondta az orvosom, hogy próbáljak előtte vajúdni, "jót tesz" (ez még az új törvények, szabályok előtt volt, lehetett orvost fogadni). Annyira le voltam végig ejtve magasról a kórházban, hogy hiába szóltam, nagyon fáj és már nem bírom, elég volt, kb. rám volt hagyva azzal a szöveggel, hogy "igen, a vajúdásnak fájnia kell" és hogy bírjam még kicsit. Mire az orvosom hajlandó volt rám nézni, kiderült, hogy késő a műtőbe menni, meg kell szüljem hüvelyi úton... Úgy, hogy semmit nem olvastam a hüvelyi szülésről előtte, nem jártam szülésfelkészítőre, nem tudtam, mire számítsak, mit csináljak. Pánikoltam a fájdalomtól, kiszolgáltatottságtól, mellé akkor már brutálisan fáradt is voltam.
Nem részletezném, de részem volt egy hosszú és szörnyű szülésélményben, egy pokoli felépülésben, amit tetézett a szülés utáni depresszió is.
Szóval a helyedben én nem kockáztatnék, főleg a mostani helyzetben, mikor alig van orvos...
Minek? Császárom volt és semmi kedvem megtapasztalni a vajúdást, a babám egészséges nem látom értelmét, pláne hogy ilyenkor néha már késő a császárhoz.
De vbac a neve és a császárvonal app mindent leír.
1. Azért mert az első császár volt, nem biztos, hogy a második is az lesz. Ha nincs ok, nincs császár. Legalábbis államiban.
2, ha oka van, hogy császár legyen, akkor meg vsaszaroznak és ennyi. Nem fognak várni semmire.
Csaszarozni fognak az millió %.
Ezen a lyukon nem jön ki gyerek 😅
(az elsőt sem én választottam, programcsászár volt, különböző okok miatt)
De mivel semmi fájásom nem volt, szégyen vagy sem nekem nem volt meg az az érzés hogy én szültem... Persze a végeredmény a lényeg, de nekem hiányzik az hogy legalább egy kicsit vajudhassak, és a babát se hirtelen kapják ki.
Ha már megvan a program Császár időpontja, akkor pár órával előtte gondoltam, hogy tuti a mutobe kerüljek😅
Mivel ő lesz a második "első" és egyben az utolsó is, így azért gondoltam hogy így szeretnék szülni ha engedélyezik.. Nem vbacot szeretnék, csak vajúdni kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!