Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni egyuttlét?...

Szülés utáni egyuttlét? Normális ez ilyen hamar?

Figyelt kérdés
2 hete szültem. Nagyon de nagyon kívánom a férjem. Másra sem tudok gondolni csak, hogy végre összebújjunk.
2023. jan. 21. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

1 hete szültem, 2 napja azt álmodom, hogy szexelünk 🤭

Nekem második baba, így nem stresszelek, fájdalmam nincs, nagyon enyhén vérzek (inkább pecsételés), szóval nem az utolsó utáni gondolatom a romantika :). Mondjuk én a 6 hetes kontrollt mindenképp meg fogom várni.

2023. jan. 21. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

Mi a szülés előtt is gyakran voltunk együtt, 4-5 nap "szünetnél" én már kivoltam. Szóval kíváncsi voltam, szülés után fog-e változni ez. Nem változott. Viszont császárral szültem, mikor hazajöttünk a kórházból, semmi bajom nem volt. Nem mondom, hogy egy maratont lefutottam volna, de az alapdolgok mentek gond nélkül.

A vérzésem is csillapodott kb. 1 hét után, a szoptatással egy pillanatig sem szenvedtem, mert nem éreztem úgy, hogy valamit betegesen erőltetni kellene, ha nem megy. Nem ér annyit semmi, még az anyatej sem. Szorongás sem volt bennem, mert nem az érdekelt, Julika két utcával arrébb milyen anyának tart, vagy Katika a gyk-n pálcát törne-e felettem valamiért éppen. A "gyermekágyi depi" is elkerült így, mert magasról tettem arra, mások szerint mit hogyan kéne csinálnunk, valamint volt mellettem egy szupertámogató férj és apa is. Aludni nem sokat aludtunk, az igaz, de nem volt húzósabb időszak, mint 1-1 vizsgaidőszak anno az egyetemen.

Szóval de, én gondoltam a romantikára és a férjemre is, nem úgy viselkedtem vele, hogy 15 hónapig hozzám se merjen nyúlni...

2023. jan. 21. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Normális persze. Eleinte én is nagyon kívánós voltam, aztán lenyugodtam. Én is azt gondoltam szülés után egy darabig gondolni se fogok tudni a szexre de nem így volt. Persze a 6 hetet várjátok ki, mi is kibírtuk.

Azóta az igény normális de erő meg idő nem nagyon van sajnos.

2023. jan. 21. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:
En 4 eve szültem, őrülten kívánok a szexet csak nem otthon. Majd update eljetek:D
2023. jan. 22. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!