Államiban fogok szülni (Debrecen Kenézy)Pènzt adjunk az orvosnak ès ápolóknak? Többi lent
Figyelt kérdés
Egy olyan kérdésem lenne hogy ki mennyi pènzt adott az orvosnak és ápolóknak ha egyáltalán adott. Vagy ajándék csomagot, és ha azt adott akkor azt milyen összegben és mit vásárolt bele?
Tudom hogy megosztó ez a téma de rokonok családtagok mondják,hogy jobban bánnak majd velünk,kedvesebbek lesznek ha pènzt adunk a zsebbe. Szóval aki adott azzal tényleg másképp bántak?
Vagy felesleges adni?
2023. jan. 20. 18:13
11/15 flora08 válasza:
10. Én sajnos erre nem voltam felkészülve, naiv voltam :( Óvónő vagyok, rengeteg családdal találkoztam az évek során, és nagyon sokféle gyerekkel. A saját tapasztalataimból indultam ki, hogy a nővérek is biztosan segítenek az első gyerekes, teljesen tapasztalatlan anyukáknak, mint ahogyan én segítek az ovi kezdéskor. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok tapasztalni, oltári nagyot csalódtam. A szobatársam milliószor többet segített, mint a nővérek és a szülésznők, neki nagyon hálás vagyok.
12/15 anonim válasza:
Elárulom, hogy a Kenézyben nem fogadják el az ott dolgozók a pénzt, nem merik. Tudom, mert dolgozik rokonom a szülész-nőgyógyászaton.
13/15 anonim válasza:
Légyszi tedd meg inkább, hogy nem támogatod a puncibizniszt. Tudod sokan vannak, akik a hozzád hasonló anyukák viselkedése (és az ezen kapó orvosok) miatt nem kapnak normális ellátást.
14/15 anonim válasza:
8000Ft-ig lehet a törvény szerint ajándékot vinni.
15/15 anonim válasza:
Én kerek 2 hete szültem a Kenézybe,ajándék nélkül is kedvesek voltak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!