Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Államiban fogok szülni (Debrec...

Államiban fogok szülni (Debrecen Kenézy)Pènzt adjunk az orvosnak ès ápolóknak? Többi lent

Figyelt kérdés

Egy olyan kérdésem lenne hogy ki mennyi pènzt adott az orvosnak és ápolóknak ha egyáltalán adott. Vagy ajándék csomagot, és ha azt adott akkor azt milyen összegben és mit vásárolt bele?

Tudom hogy megosztó ez a téma de rokonok családtagok mondják,hogy jobban bánnak majd velünk,kedvesebbek lesznek ha pènzt adunk a zsebbe. Szóval aki adott azzal tényleg másképp bántak?

Vagy felesleges adni?

#szülés #pénz #Penztazorvosnak #Mennyipènztadjak #Adjakvagyneadjak
2023. jan. 20. 18:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem felesleges, hanem bűncselekmény, tanuljátok már meg. Ha mwgpróbáljátok, a szemelyzet fel is jelenthet titeket.

Vigyetek ajándekcsomagot, kávé, csoki, ilyenek, ha nagyon akartok.

2023. jan. 20. 18:16
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Mi utólag vittünk egy ajándékkosarat, amit készen vettünk. Nem terveztünk adni semmit, de olyan szülésznőt fogtam ki, aki egész nap leste minden kívánságom.
2023. jan. 20. 18:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem a Kenézyben, hanem a klinikám szültem. A férjem a tudtomon kívül vitt az ápolóknak egy ajándékcsomagot… ugyanolyan szarul bántak velem utána is :) szóval én azt se vinnék.
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem adhatsz,és nem fogadhatják el.Bűncselekmény,és nagyon kellemetlen helyzetbe is hozzátok ezzel.Csomagot sem fogadhatnak el,nekem legalábbis ezt mondták,az mondjuk igaz, hogy másik kórházba.
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire fizetni akarsz akkor magánkórházban kell szülni.
2023. jan. 20. 18:35
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Eüben (egykori) dolgozóként mondom, hogy rühelltem az előre megkenő pácienst. Nem, a tahó az tahó marad akármennyit adsz neki.

Egyébként meg tilos is, a páciens ugyanúgy bűncselekményt követ el.

2023. jan. 20. 18:42
 7/15 flora08 ***** válasza:
77%

Off: Tisztában vagyok vele, hogy nem szabad sem adni, sem elfogadni, de hogy ezt nem tartják be mindenhol, az egészen biztos...kicsit sem volt feltűnő, hogy amikor a fiam született, magasról tojtak a fejünkre, kivéve egy anyukát, aki körül mindenki úgy ugrált a szülőszobán, (majd a bent töltött napok ideje alatt) mintha minimum egy hercegnő volna 🤢

Ha szeretnéd valahogy meghálálni, vihetsz ajándékcsomagot - üdítőt, kávét, csokit, azt el tudják osztani egymás között, valószínűleg mindenki talál magának benne valamit, amit szeret. Én legalábbis így terveztem, a legnagyobb örömmel vittem volna, aztán nagyon hamar rájöttem, hogy erre nem fog sor kerülni. De ez már az én magánügyem.

+1 az orvos, akihez magánban jártam a terhesség alatt, "csak úgy véletlenül" megemlítette, hogy amikor ügyeletben volt, egy kismama a szülés után aaaanyira elégedett volt, hogy szerette volna honorálni a munkáját. Mondta neki, hogy ő köszöni szépen nem fogadhat el semmit...a kórházban. De várja a magánrendelésén a 6 hetes kontrollra, ott honorálhatja. Ennyit erről.

2023. jan. 20. 19:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
7 én 4 gyereket szültem államiban,egy ft-ot nem adtam soha,és engem is meglátogatott minden nap a szülésznő,meg a doki is akinél éppen szültem.Tök jófejek voltak,lehet,hogy szimpatikus voltam,mondjuk nem mondtam még mit csinálhatnak velem,végig igyekeztem azt csinálni amit tanácsolnak,és szuper szülésélményeim vannak.Bent volt velem mindig a férjem is,és jó volt a hangulat végig.Lehet,hogy ezért.Nem biztos,hogy bármit adott a másik kismama,de az is lehet,hogy korábbról ismerték.Az utolsó szülésemnél pl bent volt az egyik doktornő unokahúga is szülni.Normális,hogy őt jobban körülugrálták,hát őt ismerték.
2023. jan. 20. 20:01
 9/15 flora08 ***** válasza:
100%
8. Irigyellek. Őszintén. Én megdöbbentem az egészségügyi dolgozók hozzáállásán, az empátia, összességeben az emberség teljes hiányán. Mielőtt bárki nekem esik, nem általánosítok, hangsúlyozom újra, ez csak az én tapasztalatom. Ismerős vagy nem ismerős, rokon vagy nem rokon, teljesen mindegy. Mindenkinek kijár(t volna) a normális viselkedés.
2023. jan. 20. 20:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
9,sajnálom! Esküszöm,semmi közöm az egészségügyhöz,senkit nem ismertem ott egyik alkalommal sem, és én meg pozitívan csalódtam.Fel voltam pedig készítve arra hogy mindenki bunkó lesz,ehez képest,senki nem volt az,sőt.
2023. jan. 20. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!