Államiban fogok szülni (Debrecen Kenézy)Pènzt adjunk az orvosnak ès ápolóknak? Többi lent
Egy olyan kérdésem lenne hogy ki mennyi pènzt adott az orvosnak és ápolóknak ha egyáltalán adott. Vagy ajándék csomagot, és ha azt adott akkor azt milyen összegben és mit vásárolt bele?
Tudom hogy megosztó ez a téma de rokonok családtagok mondják,hogy jobban bánnak majd velünk,kedvesebbek lesznek ha pènzt adunk a zsebbe. Szóval aki adott azzal tényleg másképp bántak?
Vagy felesleges adni?
Nem felesleges, hanem bűncselekmény, tanuljátok már meg. Ha mwgpróbáljátok, a szemelyzet fel is jelenthet titeket.
Vigyetek ajándekcsomagot, kávé, csoki, ilyenek, ha nagyon akartok.
Eüben (egykori) dolgozóként mondom, hogy rühelltem az előre megkenő pácienst. Nem, a tahó az tahó marad akármennyit adsz neki.
Egyébként meg tilos is, a páciens ugyanúgy bűncselekményt követ el.
Off: Tisztában vagyok vele, hogy nem szabad sem adni, sem elfogadni, de hogy ezt nem tartják be mindenhol, az egészen biztos...kicsit sem volt feltűnő, hogy amikor a fiam született, magasról tojtak a fejünkre, kivéve egy anyukát, aki körül mindenki úgy ugrált a szülőszobán, (majd a bent töltött napok ideje alatt) mintha minimum egy hercegnő volna 🤢
Ha szeretnéd valahogy meghálálni, vihetsz ajándékcsomagot - üdítőt, kávét, csokit, azt el tudják osztani egymás között, valószínűleg mindenki talál magának benne valamit, amit szeret. Én legalábbis így terveztem, a legnagyobb örömmel vittem volna, aztán nagyon hamar rájöttem, hogy erre nem fog sor kerülni. De ez már az én magánügyem.
+1 az orvos, akihez magánban jártam a terhesség alatt, "csak úgy véletlenül" megemlítette, hogy amikor ügyeletben volt, egy kismama a szülés után aaaanyira elégedett volt, hogy szerette volna honorálni a munkáját. Mondta neki, hogy ő köszöni szépen nem fogadhat el semmit...a kórházban. De várja a magánrendelésén a 6 hetes kontrollra, ott honorálhatja. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!