Ha egy orvoshoz járok terhesgondozásra, akkor automatikusan nála is fogok szülni?

Én is a terhesgondozóba járok dokihoz, nincs fogadott orvosom. Azt mondta a védőnőm, ha szeretném, hogy annál az orvosnál szüljek, akihez végig jártam, akkor meg kell fogadni, egyébként az ügyeletes orvos vezeti le a szülést!
Üdv: 36 hetes kismama

Nem, én is egy dokihoz jártam terhesgondozásra (mert aznap mindig ő volt mikor nekem mennem kellett) de az ügyeletesnél szültem (mellesleg sokkal jobban jártam mint kiderült). Szóval szerintem ha nem kéred meg külön, hogy nála szeretnél szülni, akkor nem megy be mikor te szülsz, hanem az fog segíteni, aki épp ott van.
Ne aggódj:)

Ha nem a kifejezett kérésedre jársz ugyanahoz az orvoshoz,nem kérted fel Őt személyesen,hogy vezesse le a szülésedet,és Ő végezze nálad a terhesgondozást,akkor nem feltétlenül nála fogsz szülni.Ha ez sima sztk-s rendelés akkor ne fizess ezért.Szülsz majd az ügyeletes orvosnál,nem kell ebből nagy ügyet csinálni,miért kellene mindenkinek fizetni?Úgy lenne normális,ha senkinek nem kellene,ezért kapja az orvos a fizetését.És mielőtt lekiabálnának,hogy jaj azok a szegény alulfizetett orvosok,szerintem ebben az országban senki,vagy csak nagyon kevesen vannak tisztességesen megfizetve,és sokan mégis lelkiismeretes munkát végeznek.A nincsből meg nem lehet adni,ha kevés pénzetek van költsd inkább a gyerekedre.
Boldog babavárást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!