A második szülés általában mindig rövidebb/könnyebb? Nektek milyen volt az elsőhöz képest?
Időre ugyan annyi.
Annyi, hogy az elsőnél első perctők kaptam oxitocint, így az fájdalmasabb volt jóval.
Viszont a 2.szüléssel jóval több nyomot hagyott a testemben.
Rövidebb volt, nagyon gyorsan jött.
Az elsőnél szivárgott a víz, nem voltak fájások. Kaptam oxit, akkor lettek fájások, de nem tágultam. 12 óra alatt lett meg, de már majdnem császár volt.
A másodiknál kora este kezdődtek a fájások, olyan 5-6 óra felé, de akkor még simán átmentem a szomszédba a barátnőmékhez kicsit.
Aztán 7 körül kezdett durvulni, 11-re kint volt a baba.
Mondjuk egy biztos, hogy sokkal jobban fájt a kitolás, mint az elsőnél. De valószínűleg azért, mert úgy jött, mint a bulldózer, 10 perc volt a kitolás.
Nekem gyorsabban megvolt a második,könnyebb volt. Viszont sokkal intenzívebben éltem meg.
Első 16 óra volt.
Második 3 óra.
kicsit gyorsabb volt a második
illetve gátvédelem lett, igy aznap már semmi bajom nem volt, a regenerálódás "álomszerű" lett igy
Nem
De én is ezt a tábort erősítem..
Fájdalmadabb de sokkal gyorsabb, könnyebb, és komplikációmentes volt a 2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!