Mennyi idő volt nálatok a kitolás? Nagyon fájt?
Első gyerekkel 45 perc, végül az orvos segített, mint utólag kiderült a vállán volt a zsinór és az rántotta vissza folyton.
Másodikkal kb 10 perc volt, az önerőből ment, pedig 1,5 kilóval nehezebb volt, mint az első baba.
18:29-es vagyok, lemaradt a válasz második fele.
Az elsőnél semmit nem éreztem a tolófájásokon kívül
Másodiknál borzalmas feszítő érzés volt, a csontjaim hetekig fájtak utána.
Nekem az volt a legkellemesebb része. Komolyan. Jött a fájás és nyomni kellett. 3 nyomással kint volt.
A fájások pokoliak de utána a varrás (én belül is repedtem) kegyetlen.
Hamarosan születik a második, kíváncsi vagyok itt milyen lesz.
Az elsőnél 3 óra volt a kitolás, végül fogóval segítették ki.
A másodiknál maximum 10 perc.
Szörnyű feszítő érzés volt nekem, plusz jöttek a fájások a brutális tolóingerrel együtt.
#5 állítólag kaptam, de azt mondták, hogy olyan megviselt lett az alsó részem (4+ kilós baba), hogy nem hatott az érzéstelenítő.
#4-es voltam
Mind a 2 fiam a 3. tolófájással kint is volt. Semmit nem éreztem, minimális ingert hogy nyomjak.
Azt szokták mondani hogy a vajúdás fáj a tolofájás már nem. Persze ez nem jelenti azt hogy mindenkinél így van.
8 tolással volt kint a fiam, kicsit széles volt a válla. Ami nekem megdöbbentő volt, hogy a tolófájás nem fáj. Sőt, én a hüvelynél semmit nem éreztem. A doki szerint ez a test természetes fájdalomcsillapítása. De tényleg semmennyire nem fájt. Iszonyatosan fárasztó volt és az összes erőm elfogyott a végére, de ott fajdalom már nem volt.
Székelési ingerhez hasonlítanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!