Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz az hogy kisfiukkal nem...

Igaz az hogy kisfiukkal nem kell addig bent lenni a kórházba?

Figyelt kérdés

azt hallottam illetve egyik fórum oldalon azt írták hogy kisfiuval nem kell addig bent maradni mint ha kislányod születne.

nem tudom ez igaz lehet e.

nekem alányom kedd délután született és vasárnap reggel jöhettünk haza.

2010. okt. 2. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen nincs, legalábbis Debrecenben!

Szobatársammal egy napon szültünk én fiút ő lányt mégis ők mentek hamarabb haza, mert az én fiam még nem szopizott rendesen.

2010. okt. 2. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:

én is úgy gondoltam hogy h.lyeség.de gondoltam megkérdezem hátha valaki tud valamit amit én nem.

mi is azért jöhettünk későn haza mert a lányom nem szopizott rendesen és még nem kezdett el gyarapodni.

2010. okt. 2. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Az hogy ki mikor mehet haza a kórházból nem a baba nemétől függ! Függ attól, hogy:

-milyen szülés volt, volt-e komplikáció

-milyen a baba egészségi állapota

-milyen az anya egészségi állapota

-besárgul-e a baba

-megkezdődik-e a szopizás

stb.

Nekem például azt mondta a csecsemős nővér!, hogy nagyon sok a baba, kellene a hely, menjek haza, amint lehet. Gondolhatta volna, hogy én sem vágyom olyan nagyon maradni...

Kisfiam hétfő délelőtt született, és pénteken reggel jöttünk haza.

2010. okt. 2. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
ez egy baromság
2010. okt. 3. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem a protokoll szerint volt: császár után a negyedik napo lehetett haza menni. és szerencsénk volt mert beért az orvos és így 11 óra körül emelték ki szombat éjjel és 1 napot így le is tudtunk és kedd reggel mehettünk is haza.
2010. okt. 3. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én egy nap szültem egy csajjal, ő lányt én fiút, ő délelőtt, én délután, ő egy nappal hamarabb hazamehetett mint én, azért mert én délután szültem. olyan nincs h azért mehetsz mert fiad, lányod van...
2010. okt. 3. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
nem, ez baromság!
2010. okt. 4. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!