Kell szüléshez a 300 napnál nem régebbi házassági kivonat? Vagy jó az eredeti? Elvesztem az információkba.
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 19:52
1/10 anonim válasza:
Semmilyen nem kell. Nem kötelező vinni, csak az anyakönyvezési folyamatot gyorsítja.
2/10 anonim válasza:
Nekünk még írták is, hogy kell.
Ott helyszínen meg kínálgattam, de nem kérték.
3/10 anonim válasza:
A legtöbb kórház kéri . Nekünk régebbi volt, egy szót sem szóltak érte. Fenymasolatot vittem, még külön hálás volt a hölgy, hogy nem kell masolgatnia.
4/10 anonim válasza:
Én is mindenből fénymásolatot vittem, kérték is.
5/10 anonim válasza:
Én is fénymásolatot vittem. Tökéletesen megfelelt
7/10 anonim válasza:
Szerintem ezt abban a kórházban kérdezd meg,ahol szülni fogsz.
8/10 anonim válasza:
Kórháza válogatja. Nekünk a kórház kifejezetten írja az oldalán, hogy az eredetit kéri. De a védőnő azt mondta azért fénymásoljam is le, és az eredetit is vigyem, de azt ne adjam ki a kezemből.
9/10 anonim válasza:
Nem kórháza válogatja. Kötelező lekérniük digitálisan, mert bármit lehet hamisítani. Ügyintézést gyorsítja, ha van nálad, de nem kötelező már évek óta.
Pontozd le ezt is!
Végülis így szokás. ;)
Mindog a pontos információt nyomogatják lefele, mert kisgizi jobban tudja
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként nem szokásom pontozni a válaszokat :) most sem tettem.
2023. jan. 6. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!