Pár napja tettem föl itt egy kérdést,de most kiegészíteném. 7 hete szültem. Még vérzek,de már egy hete elkezdett barnás színe lenni és a mennyiség is jóval kevesebb, viszont elképesztő büdös. Ez normális? Sajnos a doki szabin van,11.én tud fogadni.
Hüvelyi szülés, második.
Egyébként elértem az orvosom mobilon és azt mondta hogy ha egyéb panasz nincs, akkor elég jövő héten menni de ha láz lenne vagy fájdalom, azonnal a sürgősségi. Ilyenkor teljesen normális hogy szagos a vér, hiszen tisztulok.
Nekem sem volt egyéb panaszom, meg hát nyilván nem abból indulnak ki, hogy hibázott a kollégájuk.
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy nem normális a bűzös folyás.
De reméljük neked nem ez van.
Szeretnék segítséget kérni itthoni "kezelésre" és kérem, csak olyan írjon, aki ért hozzá!
A dokim az egyetlen itt, nincs alternatíva. Van egy kétéves és 7 hetes picim, nem tudok utazgatni,a férjem hetel, segítségem semmi több.
Tegnap nyakamba vettem a két kicsit és időpont nélkül bementem az orvoshoz. Tegnapelőtt óta nincs bűzös szaga, viszont ismét piros véres. Mivel semmi más tünet és a bűzös folyás is elmúlt, nem vizsgált meg, közölte hogy ez ráér jövő hétig és ezek normális dolgok. viszont ma szédülök. Lehet persze ezer más okból,de én már félek picit. Itt vagyok a két kicsivel tök egyedül. Ha elkezdek tripla adag vasat szedni és gyogyteakat inni, segíthet? Palástfű és cickafark teát olvastam olvastam hogy női gondokra áldás. Mit gondoltok?
Te jó ég nehogy tripla adag vasat vegyél be főleg ha vényes… a gyógyteákkal óvatosan, ha szoptatsz. Vegyél két mély levegőt. Azt mondod már nem bűzös csak ujra vérzel az nem feltétlen baj legközelebb tényleg akkor kell menni mikor a panasz van, ha már elmúlt esetleg elsőnek telefonálhattál volna nekik.
Egyél rendszeresen és igyál sokat lehet kimerültségtől stresztől vagy ilyen rosszul és attól szédülsz. Ha belázasodsz, rettentően elkezdenél vérezni vagy feltűnő fájdalmat érzel, vissza tér a bűzös folyás hívd fel az ügyeletet és kérdezz első körben.
Próbálj pihenni és valami féle segítséget találni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!