Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott szülésznőnek mennyi...

Fogadott szülésznőnek mennyi pénzt illik adni?Mostanában...

Figyelt kérdés
Nincs hálapénz blabla törvény bünteti,megszünt blabla nem érdekel bocsi
2022. dec. 30. 20:12
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ez egy anonim oldal azt kérdezek amit akarok olvasás nélkül és aki tud az hozzászól
2022. dec. 30. 21:16
 12/30 A kérdező kommentje:
Mivolt az a 2 ügy?
2022. dec. 30. 21:52
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerződéssel tudod felfogadni, ott pontosan meg lesz mondva mennyibe kerül ez. Amúgy "csak úgy" nem mehet be a szülésedre.
2022. dec. 31. 01:25
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Parancsolj.

[link]

2022. dec. 31. 09:55
 15/30 anonim ***** válasza:
17%

Attól, mert évente van 2-3 eset, amikor felnyomnak valakit, még ugyanúgy megy az egész.

Ismerős most szült nemrég, és fogadott szülésznőt, hogy mennyit adott neki, nem tudom.

Helyi Facebook kismamás csoportban is rendszeresen cserélnek a témában tapasztalatot.

Nem értek egyet a hálapénz intézményével, de attól még működik.

2022. dec. 31. 10:03
 16/30 A kérdező kommentje:

15s énis így gondolom hogy adnak de ha nem.kellenr az lenne alegjobb :D

De ha elhívsz egy festőt azt is kifizeted :)

2022. dec. 31. 10:21
 17/30 anonim ***** válasza:
68%
Én is most fogok szülni, benne is vagyok több kórház kismama csoportjában. Sehol nem lehet fogadni ezek közül (Honvéd, János, Imre). Az Imrében egy ideig még lehetett (szerződéssel), de abból is bazi nagy botrány lett, úgyhogy már ott sem lehet.
2022. dec. 31. 23:52
 18/30 anonim ***** válasza:
88%
A szülésznőt már rég kifizetted. Azt hívják adónak.
2022. dec. 31. 23:53
 19/30 anonim ***** válasza:
7%
Az ósszes kérdésnél leírja valaki, hogy márpedig egy csomó helyen igenis lehet, semmit nem számít a törvény. Még mindig olyan hierarchia van a kórházakban és olyan szintű az orvosbáró főorvosurak hatalma, hogy ha ő azt mondja, hogy márpedig perkáljon a beteg, akkor az úgy lesz és kész. Budapesten csomó munkahely van egészségügyiseknek, nem számít annyira, hogy mit mond a főorvos, mindig lesz, aki fel meri nyomni. Kisebb helyen, ahol nincs másik munkahely, simán el tudom képzelni, hogy annyira rettegnek a vezetőtöl, hogy tényleg az van, amit mond.
2023. jan. 1. 10:08
 20/30 A kérdező kommentje:
De ha nem dolgozik és bejön akkor felkéred gondolom egyik törvénytisztelő sem ingyen hivatna be valakit akiben megbízik és segít neki
2023. jan. 5. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!