Előfordulhat hogy három hónappal szülés után a gátseb begyullad és egy miliméternyire megnyílik?
Mert nekem már másodszorra fordul már elő, többnyire mindig együttlét után. A gátseb vége tehát a külső fele piros meg van duzzadva érintve kemény és van benne egy egy mm kis piros friss seb.Volt valakinek hasonló?
Dokihoz nem megyek szóval azt ne írjátok, mert annyira nem gáz.
Én fél éve szültem, de nekem is már kétszer begyulladt.
Az utolsó varratomnál nekem is egy nagy púp nőtt bepirosodott, és nagyon fájt. Kentem rá bepanthen plust, és elmúlt.
Viszont, ha harmadszor is előjön, akkor elmegyek a dokihoz, mert azért szerintem ez nem normális.
Szerintem nem szabadna begyulladnia. A szétnyílásról nem tudok nyilatkozni.
Hát jó tudni hogy másnak is van ilyen... :S
Én majd novemberben megyek rákszűrésre ahhoz akinél szültem és akkor ha előfordul újból akkor megemlítem neki, de igazából félek nehogy felvágják vagy akármi mert egyes helyeken olvastam hogy tályog alakult ki és ezért megnyitották hogy a genny ki tudjon ürülni...
Én meg borsozók a gondolattól is hogy páromon kívül mégegyszer valaki ott matasson... mentálisan vagy lelkileg vagy mit tudom nem bírom a vizsgálatokat a szülés óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!