Szüléskor lehet érezni a vér szagát?
Figyelt kérdés
Ti éreztétek?2022. dec. 11. 11:48
2/12 anonim válasza:
Nem. En a babán se éreztem, meg is lepődtem, hogy nincs szaga, mert készítettem magam lelkileg, hogy büdös lesz. De semmi.
3/12 anonim válasza:
Császároztak de az ég vilagon semmi szagot nem éreztem pedig tele volt a kuka mellettem véres törlőkkel.
4/12 anonim válasza:
Nem
De a magzatvíz édeskés szagát igen.
5/12 anonim válasza:
A l@nyom fogta meg ahogy kijött, ő vágta el köldökzsinort is. Azt mondta belsőség szaga volt a gyereknek.
6/12 anonim válasza:
Kétszer szültem, az elsőnél semmire sem tudtam figyelni a konkrét eseményen kívül, de másodjára már sikerült jobban képben maradni. Mégsem éreztem semmilyen szagot. Emlékszem, hogy felkészítettem magam a vér szagára, ha a mellkasomra teszik a babát, de semmilyen szaga nem volt neki sem.
7/12 anonim válasza:
Engem is csaszaroztak, volt vér bőven de nem éreztem semmit.
Vagy csak lehet nem arra figyeltem?!
9/12 anonim válasza:
Én is tartottam attól, hogy milyen "szaga" lesz, amikor rámteszik, de semmi. Édeskés semmi. Nem éreztem vérszagot, meg semmilyet. Igaz, amíg a kislányom meg nem született, nem is arra koncentráltam. :D
Én kaptam antibiotikumot szülés előtt, na a vizeletemben annak a szagát viszont durván lehetett érezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!