Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Végeztek nálad méhűri betapint...

Végeztek nálad méhűri betapintást?

Figyelt kérdés
Azt olvastam akinél már volt császár, és utána spontán szül annak méhűri betapintást végeznek el.Volt valakinek ilyenben része? Mesélnél róla?Ezt altatásban végzik?Mindenki aki csàszár után spontán szül annak csinálják?(11éve szültem császárral, most sima szülésre készülünk)
2022. dec. 8. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A mi kórhazunkban mindenkinek csinálják. Nincs altatas vagy ilyesmi, rohadtul fáj, de gyorsan vége. Közvetlenül szülés után volt.
2022. dec. 8. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

NEkem volt, pedig hüvelyi szülèsem volt.

A szülès kismiska volt ehhez kèpest..

2022. dec. 8. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mmint csak hüvelyim volt..

Különbözô kórhàz.. mègis volt.

Nekem csípô, nagyon csípô èrzès volt

2022. dec. 8. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csomó helyen nem csinálnak már, mert nemzetközi ajánlások szerint felesleges. Nálunk sem csinálnak rutin betapintást császár utáni hüvelyi szülés esetén.
2022. dec. 8. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer volt, altatás, minden nélkül. Nem volt kellemes.
2022. dec. 8. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!