Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baj ha szülés után 2 héttel...

Baj ha szülés után 2 héttel már szeretkeztem?

Figyelt kérdés
Úgy értem biztos kaptam valamilyen fertözést? Sajnos nem bírtam magammal így megtörtént. És most aggódok...:(
2010. szept. 30. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

jézusom....nem mondok semmit

d.gjál csak továbbra is

2010. szept. 30. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Késő bánat... Ha óvszerrel védekeztetek, akkor talán nem lesz gond, de az orvosod a 6 hetes kontrollon nem fog örülni, ha megtudja!
2010. szept. 30. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Mi már szülés után 3 héttel szexeltünk.Semmi bajom nem lett.
2010. szept. 30. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
sose értettem hogy miért nem lehet kibírni. Elvégre tudunk uralkodni az ösztönökön vagy nem???
2010. szept. 30. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is lett volna kedvem, gondolom a hormonok ilyenkor gőzerővel dolgoznak, de a párom szeret annyira, és én is magam, h kivártuk, amíg a doki mondta, h lehet...

Sosem bocsájtotta volna meg magának, ha valami bajom esik, pedig veszélyeztetett voltam, az utolsó 6 hónapban szigorú önmegtarttóztatást javasoltak.

2010. szept. 30. 13:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam csak addig müködött amíg úgy éreztem nem vagyok rendben. De miután "meggyógyultam", vagyis már nem fájt semmi, teljesen elfelejtettem, hogy még nem lehetne. Csak egyszer volt de az egytöl is lehet baj. Ezidö alatt mit lehet használni ha mégiscsak megfertözödtem? Nincs semmi tünetem, csak érdekelne.
2010. szept. 30. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Drukkolj, hogy ne legyen baj, de ha mégis fertőződött (reméljük nem), akkor azonnal doki. És ne felejtsd el neki a kontrollon megemlíteni, hogy arra is figyeljen, amikor vizsgál.

Reméljük nem lesz baj, de legközelebb azért légy türelmesebb, minek kockáztatsz? Nem azért ajánlják a 6 hetet, mert ki akarnak velünk tolni, így érdemes megfogadni.

2010. szept. 30. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
13%
BAJ! nekem egy ismerősömnek szétrepedt a méhe mert 1héttel a szülés után sexeltek!!!
2010. szept. 30. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

Szintén zenész,szintén 2 héttel utána,nem lett semmi bajom szerencsére.DE PERSZE NEM EZ A KÖVETENDŐ PÉLDA,MERT VESZÉLYES LEHET.

Amugy más országokban nincs ez hogy a 6 hetes kontrollig nem lehet semmi,sok helyen pl.anglia,csak annyit mondanak hogy ne szexelj amég vérzel,vagy folyás van.Mikor történt,érzel valami furcsát?

2010. szept. 30. 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Már elegen letoltak...

Sztem az lenne a tiszta, ha most(nyilván nem este hanem munkaidőben:)) felhÍvnád/ elmennél adokihoz, szánva- bánva, és megkérnéd, h vizsgáljon meg. 4 hét alatt, ha elkaptál vmit vagy sérültél"odab/lenn" rosszabb lehet, jobb előbb megtudni még ha ki is kapsz. Ha meg negatÍv lesz, akkor áldd akit világnézeted enged.

2010. szept. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!