Aki augusztusban lett terhes, hogy élte meg azt az időszakot?
én is decemberben lettem terhes és szeptemberben szültem. pont a fordítottjaként éltem meg mint te kérdező. terhesen is voltam strandon (tengerpart), mentem mindenfelé, imádtam.
nyáron a kánikulában nem akartam volna kimenni a babával. plusz szülés után pár hónapig rettenet büdit izzadtam (lám télen is) nem tudom mi lett volna velem nyáron 🤢🤮
Én júniusban szültem a kisfiamat,szerintem még az sem volt rossz,nem szokott még olyan nagy kánikula lenni akkor sem.De amúgy szerintem is a május a legideálisabb hónap a szülésre.
A kislányom most december végén/január elején fog születni,ez a terhesség kicsit jobban megviselt,főleg a tavaszi-nyári első trimeszter.Télen jobb volt,kevesebb a front.
Öltözködési szempontból is jobb volt az első terhesség,még nem kellett kismama kabát,kismama rövidnadrágot meg már nem vettem arra a kb. egy hónapra.Most minden kellett például.
Június elején lett pozitív a tesztem.
Egy kis émelygésen, illetve fáradtságon kívül nem volt semmi “tünetem”. Strandolni ugyanúgy mentünk, igaz, inkább természetes vizekhez.
Most már a 3. trimesztert taposom, de még jók rám azok a nadrágok, amik a terhesség előtt is, szóval iszonyúan mákosnak érzem magam…
Ha lett volna hányás stb. akkor biztosan nehezebben viseltem volna a dolgot.
Junius elejen szultem, tenyleg jo volt igy.
A terhesseg elejen voltam meg telen, igy siman jo volt ram a teli kabat. A vegere, aprilis, majusban meg csak ruha, terhes leggins. A babaval nyaron meg mindig kint tudtunk lenni ( nincs annyira meleg mint Mo.-n) igy szinte a teraszon aludt mindig, vagy setalni mentunk napi ketszer 2-3 orakat.
Szintén májusi baba. Nagyon örülök, hogy így alakult.
A terhesség utolsó heteit nehezen viseltem volna kánikulában.
Amikor megszületett, gyorsan jött a jó idő. És nem kellett annyit öltöztetni. Mondjuk meg is látszik, mert most 6 hónapos, és nem igazán szeret öltözni. A body-nadrág még oké, akkor csendben van, de már a hosszú ujjú felsőnél háború van. :D
Mikor egész pici volt, este felé, fürdés előtt kb.1-1,5 órával mindig kezdett nyűgös lenni, olyankor simán betettük a babakocsiba, és mentünk vele sétálni. Egyből nem volt semmi baja. Mostanában már fél 5-kor sötét van, kevésbé lelkes az ember. Nyáron simán 6-fél 7-kor kimentünk még vele. Most azért igyekszünk korábban menni, hogy ne full sötétben sétáljunk. (Város szélén lakunk, nem túl jó a közvilágítás sajnos.)
A kórházban se volt az a brutál meleg májusban, bukóra volt nyitva végig az ablak, amíg bent voltunk.
Mindent összevetve kellemes volt így a terhesség. :)
Szültem júliusban és szültem március elején.
Baba szempontjából a március jobb volt.
Július meg a meleg ellenére saját ruházkodás szempontból nekem hobb volt.
Szóval lutri..
Most augusztus elején júli végèn szülök( ha minden jól megy)
Igazából rosszul egy terhesség alatt sem voltam, melegwtvis borom..
Nekem a tél végi terhességgel a cipő volt a gond.
Felvenni, meg hiába alig vizesedtem, a lábam bedagadt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!