Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki augusztusban lett terhes,...

Aki augusztusban lett terhes, hogy élte meg azt az időszakot?

Figyelt kérdés
Úgy számolom, ez a legideálisabb hónap a teherbeesésbe. Augusztusban már elmúlik a nagy meleg,jön az unalmas tél. Nem teszik tönkre a nyarat a rosszullétek. Aztán,ahogy jön vissza a jó idő,nyár elejére már meg is van a gyerek. Akkor talán kevésbé depi is az ember. Szerintetek?
2022. nov. 17. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Jelen. Májusban szültem. Igen, ez így tényleg "kényelmes" mind a terhesség, mind a baba szempontjából.
2022. nov. 17. 21:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Én decemberben lettem terhes. Nyaram kuka volt. Imádok medencében fürödni de nem mertem,nehogy elkapjak vmit. Szeptemberben szültem, de pechemre kánikulai nap volt.Azt a pállott levegőt,ami a kórházban volt, sose felejtem el. Utána az ősz, amit végig depresszióztam. Utána a tél, amit végig szenvedtem a baba öltöztetéssel plussz sehova nem mertem vele nagyobb útra menni.
2022. nov. 17. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

én is decemberben lettem terhes és szeptemberben szültem. pont a fordítottjaként éltem meg mint te kérdező. terhesen is voltam strandon (tengerpart), mentem mindenfelé, imádtam.

nyáron a kánikulában nem akartam volna kimenni a babával. plusz szülés után pár hónapig rettenet büdit izzadtam (lám télen is) nem tudom mi lett volna velem nyáron 🤢🤮

2022. nov. 17. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Május közepén szültem. Én kifejezetten örültem annak, hogy nem nyáron voltam terhes. Nem voltak rosszulléteim szerencsére, nem is vizesedtem, viszont tavasszal a 15 fokban már majdnem meggyulladtam, képzelem mi lett volna nyáron. A kórházban viszont szörnyen meleg volt, kint is 30 fok volt már bent meg még rosszabb. Nekem az is könnyebbség volt, hogy a babámat a sétához meg itthonra se kellett beöltöztetni. Annyi, hogy be kellett ruháznom télre egy kismamakabátra, de mivel varrattam így nem olyan tipikus kismamakabát, fel fogom tudni venni most télen is.
2022. nov. 17. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én júniusban szültem a kisfiamat,szerintem még az sem volt rossz,nem szokott még olyan nagy kánikula lenni akkor sem.De amúgy szerintem is a május a legideálisabb hónap a szülésre.

A kislányom most december végén/január elején fog születni,ez a terhesség kicsit jobban megviselt,főleg a tavaszi-nyári első trimeszter.Télen jobb volt,kevesebb a front.

Öltözködési szempontból is jobb volt az első terhesség,még nem kellett kismama kabát,kismama rövidnadrágot meg már nem vettem arra a kb. egy hónapra.Most minden kellett például.

2022. nov. 17. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Június elején lett pozitív a tesztem.

Egy kis émelygésen, illetve fáradtságon kívül nem volt semmi “tünetem”. Strandolni ugyanúgy mentünk, igaz, inkább természetes vizekhez.

Most már a 3. trimesztert taposom, de még jók rám azok a nadrágok, amik a terhesség előtt is, szóval iszonyúan mákosnak érzem magam…

Ha lett volna hányás stb. akkor biztosan nehezebben viseltem volna a dolgot.

2022. nov. 17. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Szintén májusi baba, én is örülök, hogy így alakult. Leginkább amiatt, hogy nyáron rengeteget csavarogtunk a babával (késő délután, amikor már nem volt forróság), ez nagyon sokat javított a hangulatomon, nem éreztem azt, hogy be vagyok zárva a babával. Most már sokkal kevesebbet tudunk menni sétálni, de már nagy baba azóta, fél éves, szóval több a lehetőség más programokra. :)
2022. nov. 17. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

Junius elejen szultem, tenyleg jo volt igy.

A terhesseg elejen voltam meg telen, igy siman jo volt ram a teli kabat. A vegere, aprilis, majusban meg csak ruha, terhes leggins. A babaval nyaron meg mindig kint tudtunk lenni ( nincs annyira meleg mint Mo.-n) igy szinte a teraszon aludt mindig, vagy setalni mentunk napi ketszer 2-3 orakat.

2022. nov. 18. 00:19
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Szintén májusi baba. Nagyon örülök, hogy így alakult.

A terhesség utolsó heteit nehezen viseltem volna kánikulában.

Amikor megszületett, gyorsan jött a jó idő. És nem kellett annyit öltöztetni. Mondjuk meg is látszik, mert most 6 hónapos, és nem igazán szeret öltözni. A body-nadrág még oké, akkor csendben van, de már a hosszú ujjú felsőnél háború van. :D

Mikor egész pici volt, este felé, fürdés előtt kb.1-1,5 órával mindig kezdett nyűgös lenni, olyankor simán betettük a babakocsiba, és mentünk vele sétálni. Egyből nem volt semmi baja. Mostanában már fél 5-kor sötét van, kevésbé lelkes az ember. Nyáron simán 6-fél 7-kor kimentünk még vele. Most azért igyekszünk korábban menni, hogy ne full sötétben sétáljunk. (Város szélén lakunk, nem túl jó a közvilágítás sajnos.)

A kórházban se volt az a brutál meleg májusban, bukóra volt nyitva végig az ablak, amíg bent voltunk.

Mindent összevetve kellemes volt így a terhesség. :)

2022. nov. 18. 06:23
 10/10 anonim ***** válasza:
34%

Szültem júliusban és szültem március elején.

Baba szempontjából a március jobb volt.

Július meg a meleg ellenére saját ruházkodás szempontból nekem hobb volt.

Szóval lutri..

Most augusztus elején júli végèn szülök( ha minden jól megy)

Igazából rosszul egy terhesség alatt sem voltam, melegwtvis borom..

Nekem a tél végi terhességgel a cipő volt a gond.

Felvenni, meg hiába alig vizesedtem, a lábam bedagadt

2022. nov. 18. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!