MIkor leszállt a baba ahhz képest ki, mikorra szült? Hány hétre?
pénteken szállt le a hasam és hétfőn született
sokat lépcsőztem azon a héten
Elsővel a szülésem napján, amikor NST-n voltam, mondták, hogy ez még "nagyon fent van" :o)
Másodikkal kb. 1 héttel előtte éreztem, hogy lejjebb süllyedt.
De ez alkati kérdés is, én nagyon kicsi vagyok, nem nagyon volt hova süllyedni, mert a mellem alatt közvetlenül indult a hasam, és onnantól egy "egybefüggő has" voltam mindkétszer.
Másodiknál sem látszott, csak én éreztem (onnantól sajnos ha picit előre dőltem -és nem voltam éppen 20 perce WC-n - akkor kicsorgott a pisim, annyira nyomta már a hólyagomat a baba...
Szép szülést Neked!
KÖszönöm a válaszokat,1.5hete vizsgált a doki akkor azt mondta hogy még nincs lent és lehet hogy nem is fog tudni lemenni mert nagy.Császis leszek azt tudom!Előző baba se ment le nekem láthatóan csak beékelődött a feje aztán 39.héten elfolyt a magzatvíz:-)
Még 1-2hetet remélem bent marad:-D
Szia!4
Nekem sem szált le a hasam,de a 41.dik héten 4 óra alatt megszültem.
Nekem már a 36. héten azt mondték, leszállt. És nekem úgy indították meg a szülést a 40. héten. (már előtte egy héttel is 4 cm-re nyitva volt a méhszájam) Nem tudom, magától mikor akart volna kibújni :)
Tehát simán bent maradhat még 1-2 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!