Előbb jön a baba ha hamar leszállt a pocak?
Nekem 3 hete szállt le a hasam, a baba feje 2 hete teljesen benn van a szülőcsatornában, de még nem szültem meg.
39 hetes vagyok
Nekem a 34. hét körül szállt le a hasam, dagadt meg a bokám és változott el az arcom.Az orvostól elkezdve mindenki azt mondta, hogy vigyázzak mert bármikor megérkezhet a bébi.
Kiírt napon Tescóban flangáltunk a párommal, aznap este még vezettem is, pedig már a hetedik hónaptól alig értem el a pedálokat mert mindig hátrébb kellett tolnom az ülést a pocakom miatt.
Hozzátenném a méhszáj 3000-es volt a terhesség elejétől kezdve és mikor a szülőszobába mentem, akkor is csak 1 ujjnyira voltam nyitva.28.héttől koponyavégű volt a lányom, de a doki a szülőszobán azt mondta, hogy kimozdítható a koponya, még messze a vége...
A lényeg a lényeg:ráhúztam 5 napot és január elsején megszültem a város első babáját, cakli-pakli 9 óra vajúdás után:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!