Milyen merteku fajas normalis csaszar utani 24 oraban?
Ma csaszaroztak delben, a noverek sajnos borzalmas bannak mindenkivel, mikor megkerdeztem mikor kell felallnom azt mondtak ne beszeljek csak ha kerdeznek amugy majd mondanak mindent…
Szoval elegge faj a hegem plussz van melle egy mensi szeru gorcs is. Ez normalis? Kaptam cataflamot de nem nagyon hat vagy nem tudom milyen lenne nelkule de elegge faj :(
Higy fogom igy ellatni a babat?:(
Szia!a görcs még meglesz egy darabig meg majd kapsz szurikat attól is.lesznek összehúzódások.Mwg szoptatáskor is fájni fog.
Infúziót nem.kapsz?én abba kaptam gyogyszert.
Legalább tájékozódnál mielőtt ítélkezel.
Olvass utána kérlek. Egy újszülött súlya 2,5-4,5 kiló között a normális kategóriába esik. 3,7 kiló az átlagos.
Nekem meg nem volt csaszarom,csak egy nagyobb 10+ öltéses műtétem, de normális,hogy fáj utána. 2-3 napig emelkedett a fájdalom, már nem tudtam elképzelni,hogy fogok így létezni,hogy fogok valaha bevásárolni, sétálni,emelni...aztán egyre jobb lett kicsit minden nappal. Azt hiszem a 4. napon lesántikáltam a boltba, folyt a könnyem de közben meg röhögtem magamon,hogy de nyomi lettem:D Aztán így teltek a napok, sírás szélèn, de azért már egyre jobban. Az segített,hogy sok emberrel beszélgettem. Igyekeztem humorosan felfogni.
Kb 3 hónap alatt éreztem magam gyógyultnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!