A császármetszés után van vajúdás?
Figyelt kérdés
A legtöbbször nincs ugye?
Persze az első felkelés az rossz lehet?
2010. szept. 28. 08:33
11/13 anonim válasza:
nekem is volt méhösszehúzódástól fájdalom, a szoptatáskor jelentkezett. A seb még sajnos hetekig nagyon fájt, alig bírtam mozogni.
12/13 anonim válasza:
nekem nem volt annyira vészes,csak szoptatásnál éreztem,és inkább kellemetlen volt mint fájdalmas(bezzeg az uncsim azt mondta:jaj,de fáj,majd te is megtudod milyen a méh összehúzódás)és mikor én oda kerültem,csak csodálkoztam,hogy ezért jajjgatott annyit?szóval szerintem nem gáz,csak az első nap a vágás miatt,meg az első felkelés,de a méhösszehúzódás nem.
Amúgy 09.28 10:00-es válaszoló voltam
13/13 anonim válasza:
Nekem is voltak a szoptatások alatt összehúzódások. Nem volt vészes, de nem is volt túl kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!