A császármetszés után van vajúdás?
A legtöbbször nincs ugye?
Persze az első felkelés az rossz lehet?
Miután megszületett a baba, senki sem vajúdik :))) A vajúdás az az időszak, amíg tágulsz. Persze, szülés után is érezhetsz méhösszehúzódásokat, de azok enyhébbek, a mensis görcsökhöz hasonlók, mert a méhed kezd az eredeti méretére összehúzódni.
Hogy fáj-e az első felülés? Persze, hogy fáj, hiszen a hasadon ott lesz egy vágás :)
Szia.
Nem igazán értem a kérdést.
Ha már megvan a baba nem vajúdsz!!Vannak ugyan fájásaid,de azok lényegesen enyhébbek mint a szülési fájdalmak.Azok "csak" méhősszehúzódó fájások,olyan mint amikor megjön a bajod.
Császármetszés előtt van vajúdás, ha nem tàgulsz ki, nem jönnek a fájások stb. Akkor megcsászároznak!
Ha kint a baba màr nem fàj semmi! Sőt a fájdalomcsillapító is hat egy darabig még, ha pedig fáj kérsz, adnak még fájdalomcsillapítót!
Nekem utánna már nem fájt semmim, a felkelés sem, abban csak az volt kellemetlen, ahogy felálltam, a belső szerveim éreztem vándorolnak a nagy palttyadt hasamban ide oda:)
Utolsónak, de igen erre gondoltam.
Akkor Neked nem volt annyira gáz ez első napok?
Engem annyira nem viselt meg!
Leginkább a legelső felülés a többi elenyésző volt!
Inkább a méh összehúzódások voltak kellemetlenek de az sem annyira szörnyű!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!