Tágulás lehet? Vagy a végén már ilyen a terhesség?
Sziasztok.
35+5 hétnél járok, viszont kb két hete elkezdett fájdogálni a szeméremcsontom, szinte csak jobb oldalt.
Mostanra már ha sokat mozgok az egész fáj, de jobb oldalt még mindig jobban, illetve mintha a csiklóm is kezdene fájni, általában ahogy lépek is fáj az egész szeméremcsontom..
Első baba, nem tudom milyenek a jóslók sajnos. Néha bekeményedik a hasam, a derekam az a legelejétől fáj, van hogy kevésbé mostanába mintha ott is beszúrna néha, de az ritka.
Tágulásról lehet szó? Vagy a vége már ilyen?
Kérdeztem legutóbb a dokim, de aztmondta ezzel ortopédiára kell mennem...
A baba kb a 24-26 héttől bevan fordulva
Nem, ez még mind normális része a terhességnek (sajnos). Nagy már a baba, nyomja a dolgokat, ez tud fájni. Második terhességem, 35+6 vagyok ma, sok-sok hete fáj már a szeméremcsontom, ha éppen úgy fekszik a baba, és emlékszem így a végére már az elsőnél is így volt. A tágulás az nem ilyen :) Eleve olyankor nem a csontjaid tágulnak, nem az fáj, hanem a méhszáj, és azt sem feltétlenül lokálisan érzed.
A nyákdugó sokkal sűrűbb, már-már inkább zselés cucc, nem sima folyás. És sok esetben nem is fehér.
Hát ez szomorú, már nagyon reménykedtem, hogy lassan kibújik pedig (semmiképp sem szeretnék császárt)
Köszönöm a gyors választ!
Nekem is fájt a szeméremcsontom
Ez azért van, mert tágulnak a csontok,távolodnak egymástól. Normális.
Teljesen normális. Nekem éjszakánként akkorákat roppant a szeméremcsontom hogy a férjem felébredt rá. Sajnos nem tudsz vele mit csinálni. A végén nem csodálkoztam rajta hogy fájt már lépni is, mivel a maga 4,5 kilójával már igencsak nyomott ott mindent.
Ne akard még hogy megszülessen csak a saját kényelmed miatt...neki még nem lenne jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!