Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magánban szülni csak Pesten...

Magánban szülni csak Pesten lehet?

Figyelt kérdés

Utánanéztem hol lehetne magánban szülni és csak pesti lehetőségeket találtam, meg talán Pécsen lehet még magánklinikára menni.

Első gyerek miatt fogalmam sincs, hogy működik ez. Mennyi esélye van, hogy én Debrecenből feltudok utazni Pestre, mielőtt megszülnék útközben? :D

Mert rengeteg videót látok neten, hogy be se értek a helyi kórházba, a kocsiban megszült a nő.

2022. okt. 22. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Igen. Talán most lesz egy Sopronban is.

Ezt úgy szokták, hogy mindenórásként felköltöznek rokonhoz vagy airbnb-be vagy ilyesmi.

2022. okt. 22. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem is az, hogy felérnél-e, de nekem elsővel is volt több fals riasztás (másodikkal meg főleg, az utolsó két hónapban ki-be jártam a klinikára). Nem lett volna vicces minden alkalommal felutazni, hogy "na, vajon most?".
2022. okt. 23. 01:33
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Azt is számítsd bele, ha valamiért a babát át kell vinni PIC-re, akkor a babát fogadják az állami kórházba, téged viszont nem. Tehát külön lesztek.
2022. okt. 23. 07:39
 4/7 A kérdező kommentje:

3

Sejtettem.

Mindenestre elég gáz ez így, hogy konkrétan nincs választási lehetősége a nőknek, mégha lenne is pénzük rá. És fogadni lehet még mindig orvost? Vagy csak annál lehet szülni, aki van a kórházban épp akkor?

2022. okt. 23. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

Nincs se szülésznő se orvosfogadás.

Bár nálunk ez jót tett a szülészetnek.

2022. okt. 23. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet fogadni. Tudtommal a maximum amivel meg lehet próbálkozni, hogy kísérőként egy dúlát viszel be magaddal, de ugye neki semmi szava nincs amúgy ott a kórházban, szóval nem tudom mennyire nagy segítség tud lenni. Meg lehet valahol ezt sem engedik.
2022. okt. 23. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Oda szoktak költözni az utolsó 1-2 hónapra, vagy programozott császárt kérnek.
2022. okt. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!