Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt salgótarjáni kismama?

Van itt salgótarjáni kismama?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 17:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg van az eredmény! Kicsi leányzó szíve dobog az enyém alatt! Igaz a méretei szerint egy héttel nagyobb az átlagnál, de egészséges (Pasztuhov szerint hosszú combú kislány :)!)
2010. okt. 5. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem voltam pár napig, mert festjük a házat!

Akkor te vagy az, aki bejelölt, és nem tudtalak név és arc alapján hova tenni:)

Gratulálok a kiscsajhoz. Én csak két-három hét múlva megyek uh-ra. A 4d mikor lesz és hova mentek?

szia

2010. okt. 5. 09:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Bocsi, a 4d-t nem te írtad!

Nézd meg az én képeimet a kicsiről, ha van időd. Itt még csak 21 hetes, de már tök formás kis pasi.

2010. okt. 5. 10:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon aranyos! :) Mi majd csak novemberben megyünk 4d-re, mert a párom akkor jön haza Svájcból! De még nem tudom, hogy hová menjünk! Nekem nagyon tetszenek a Ti képeitek! Lehet mi is ide jelentkezünk be! Üdv.: Ági
2010. okt. 5. 10:33
 15/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Ti mikor fogtok szülni? Van valami infótok a szülészetről, szülésznőkről? Mit kell vinni a babának?

2010. nov. 1. 18:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia! Én március 3ra vagyok kiírva! A szülésznők nagyon aranyosak! Legalább is csak jót hallottam róluk! A kórházba tudomásom szerint mindent kell vinni! (pelus, krém, takaró, ruci...)
2010. nov. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!