Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt salgótarjáni kismama?

Van itt salgótarjáni kismama?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 17:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen, vagyis Salgótarján melletti. Írj, és válaszolok.

szia

2010. szept. 27. 17:55
 2/16 A kérdező kommentje:

Szia! Én 18 hetes vagyok! Te mennyi idős vagy? Nekem ez az első és hát jó lenne valaki a környékről! :-)

Ági

2010. szept. 27. 17:59
 3/16 anonim ***** válasza:

szia

Én 26 hetes leszek kedden. Karancsalján lakom. És te? Van fogadott orvosod? Tudjátok már a baba nemét, nevét?

Nyugodtan írj.

Anikó

Ja és nekem is az első lesz.

2010. szept. 27. 18:08
 4/16 A kérdező kommentje:
Nincs fogadott orvosom! Sajnálom rá kiadni a pénzt! Inkább a szülésznőnek! Majd most megyek a 18hetes uhra! Oda kell beutaló a dokitól vagy a védőnőtől? Neked nem, név?
2010. szept. 27. 18:30
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem van fogadott orvosom, mert annyi érdekes dolgot hallani az itten orvosokról. Téged eddig kik vizsgáltak?

A vizsgálatokra szerintem a védőnőm adott beutalót, és az uh-ra pedig időpontot kellett kérni, mert orvos is jelen lesz. Tehát csak egy óra után csinálják.

Nálunk a kisfiú érkezik, és Dávidka lesz a neve. Virgonc kissrác, de amúgy nyugodt is.

Neked sokat mozgolódik, vagy még nem is érzed?

Nekem ilyen idősen indult be nagyon.

Ha gondolod, akkor az iwiw-en, vagy emeil-ben is folytathatjuk a beszélgetés!

A nevem Rozgonyiné Sasvári Anikó. Ha tudsz, keress meg.

Majd írj.

szia

Anikó

2010. szept. 27. 18:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is S.tarján környéki vagyok, és január végén fogok szülni Tarjánban. Megkérdezhetem, hogy ki az orvosod, Anikó? :) Nálunk is első baba egyébként. A nemét még nem tudjuk, mert mindig takargatja magát... :( Jövő héten fogok menni 4D-re, de nem Tarjánba, mert már nagyon régóta nem jó a gép, és nem is tudták megmondani, hogy mikor lesz jó, állítólag a kórháznak nincs pénze megcsináltatni. Remélem, hogy akkor már ki fog derülni, hogy ki van odabent. :)
2010. szept. 28. 10:14
 7/16 anonim ***** válasza:

Visszatértem!

Az én orvosom Márkus László. Nagyon rendes, segítőkész orvos. Elejétől kezdve hozzá járok vizsgálatokra. Nekem a 18 hetes uh-on kislányt mondtak, majd a 21 hetes 4d-n kiderütl, hogy kisfiú a drága.

Nagyon szépen fejlődik, és sokat mocorog.

Olyan kíváncsi lennék most a pofikájára. A 4d nagyon jó dolgog. Mi Budán a 4d genesisben voltunk, szuper képeket csináltak.

Ti hova mentek?

Majd írjatok.

Anikó

2010. szept. 30. 11:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Ti hol laktok? Ez a kérdés majdnem lemaradt? :)
2010. szept. 30. 11:17
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem akartok már beszélgetni?

Anikó

2010. szept. 30. 20:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Szia! Én salgótarjáni vagyok! Nem volt időm a géphez ülni! Felvettelek Iwiw-en! Nekem majd hétfőn derül ki a neme! Akkorra vagyok beírva uh-ra! Várom már! Nagyon kíváncsi vagyok!
2010. okt. 1. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!