Van itt salgótarjáni kismama?
Igen, vagyis Salgótarján melletti. Írj, és válaszolok.
szia
Szia! Én 18 hetes vagyok! Te mennyi idős vagy? Nekem ez az első és hát jó lenne valaki a környékről! :-)
Ági
szia
Én 26 hetes leszek kedden. Karancsalján lakom. És te? Van fogadott orvosod? Tudjátok már a baba nemét, nevét?
Nyugodtan írj.
Anikó
Ja és nekem is az első lesz.
Nekem van fogadott orvosom, mert annyi érdekes dolgot hallani az itten orvosokról. Téged eddig kik vizsgáltak?
A vizsgálatokra szerintem a védőnőm adott beutalót, és az uh-ra pedig időpontot kellett kérni, mert orvos is jelen lesz. Tehát csak egy óra után csinálják.
Nálunk a kisfiú érkezik, és Dávidka lesz a neve. Virgonc kissrác, de amúgy nyugodt is.
Neked sokat mozgolódik, vagy még nem is érzed?
Nekem ilyen idősen indult be nagyon.
Ha gondolod, akkor az iwiw-en, vagy emeil-ben is folytathatjuk a beszélgetés!
A nevem Rozgonyiné Sasvári Anikó. Ha tudsz, keress meg.
Majd írj.
szia
Anikó
Visszatértem!
Az én orvosom Márkus László. Nagyon rendes, segítőkész orvos. Elejétől kezdve hozzá járok vizsgálatokra. Nekem a 18 hetes uh-on kislányt mondtak, majd a 21 hetes 4d-n kiderütl, hogy kisfiú a drága.
Nagyon szépen fejlődik, és sokat mocorog.
Olyan kíváncsi lennék most a pofikájára. A 4d nagyon jó dolgog. Mi Budán a 4d genesisben voltunk, szuper képeket csináltak.
Ti hova mentek?
Majd írjatok.
Anikó
Nem akartok már beszélgetni?
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!