Érzet valaki hasonlót esetleg közvetlen szülés előtt, mennyi lehet még hátra?
41+2 hetes vagyok, erre azt tudom mondani nekem már jó egy hónapja ilyen érze´sem van.
már rég elemnt a nyákdugó, már a méhszáj is vérzett, folyamatos keményedések és holnap még is úgy indítják be.
szóval akármennyi. söt több védönö is mondta hogy akinek ennyi elöjele van mint nekem volt már hetekkel elöre azoknál soksozr késik a baba.
Nekem ilyenem 37 hetesen volt, majd elmúlt, szülés előtt már nem volt meg. Olyan érzésem volt, mintha "feljebb" ment volna. Azt találtam ki hogy nőtt még a feje és már nem fért el nagyon lent :)
Én csak annyit éreztem előző nap, hogy nem találom a helyem, ideges vagyok, és mondtam a rokonoknak, hogy este megyek szülni. és úgy is lett :) Na persze kiírt napon szültem, így mindenki találja ki mennyi volt ebből a "bebeszélem magamnak" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!