Tudom, hogy szülés után 6 hetes ellenőrzésig nem szabad szexelni, de máshogy lehet kényeztetni egymást? Vagy minden tiltott lenne?
Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 08:40
1/6 anonim válasza:
A hüvelybe való behatolás minden formája tiltott, vagyis ellenjavalt. Az orgazmus se a legjobb ötlet a részedre, amíg nem derül ki, minden rendben van e odabent
2/6 anonim válasza:
A behatolás tilos, mindenhogyan.
Nekem pl méhsüllyedésem/vizelettartási problémám volt. A doki kifejezetten ajánlotta az orgazmust rá. Mivel hiába végez az ember intim tornát, nem tud átmozgatni minden izmot ottlenn. Az orgazmus pedig maga a kardio ezeknek az izmoknak.
6 hetes kontrollra már úgy mentem, hogy megszűntek a panaszaim.
3/6 anonim válasza:
A fertőzéssel kell vigyázni. A kezével szerintem kielégithet a párod, csak nagyon alaposan mosson előtte kezet. Összebújni, ölelkezni is ér 😊
4/6 anonim válasza:
Én őszintén irigylem, akinek szülés után volt kedve bármihez, én örültem, hogy nem halok meg. 😂 Nem gúnyból írom, tényleg irigyellek titeket.
5/6 anonim válasza:
Lehet. Engem mindenféle finom étellel kényeztettek. Nem lett semmi bajom.
6/6 anonim válasza:
Én a 6 hetet nem bírtam ki, gondoltam inkább meghalok csak ne kelljen annyit várni mert már hónapok ota semmi nem volt :D Azt hiszem 4. hétig bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!