Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire kell figyelni, mit nem...

Mire kell figyelni, mit nem "szabad csinálni" a császármetszés után?

Figyelt kérdés

Első babámat várom. Császárral fogok szülni epidurális érzéstelenítés mellett.

Mennyi időt vesz igénybe a lábadozás, mennyire fáj a seb?

2008. jan. 3. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia én is császárral szültem. Hát nem lesz egy leányálom amit az első pár napban érezni fogsz az tuti. DE ki lehet bírni. Vigyázni kell arra, hogy ne emelj!! Ez nagyon fontos. És a lábadozás az tényleg eltart 6 hétig. A seb pedig leginkább azért fog fájni, mert ahogyan gyógyul húzodik össze. Ha lesz segítséged a első napokban minden képpen használd ki. Az után ugyis minden rád marad. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok privát emailben.Sok boldogságot a babához.
2008. jan. 3. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem barátnőm szült császárral, igaz csak 17 éves volt. Ő nagyon hamar helyre jött. Mozogni sem fogsz tudni, nagyon nem kell figyelni, hogy mit nem csinálhatsz...Bizto fájni fog, hisz átvágják a hasad, és vizsketni, ahogy gyógyul . A doki biztos elmond majd mindent pontosan:-)
2008. jan. 3. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Bízd magad a dokira és tőle kérdezz meg mindent. A fiamat császárral szültem, utána 1 hónapig nem tudtam emelni, sőt köldöktől lefelé érzéketlen volt a pocakom, a sebbel sem stimmelt minden, így sokat jártam vele orvoshoz. ( Pechem volt, mert az érzéstelenítés nem sikerüt, de szerintem ez csak nagyon ritkán fordul elő.)De vége, elmúlt túl lettem rajta. Azóta már a lányom is megszületet, ő rendesen, bár ez sem volt egyszerű, mert hosszú szülés volt.

Mégis azt tudom mondani neked, hogy hogy normál szülésnél a szülés alatt fáj, császárral pedig utána kicsit nehézkesebb.

Mindezek ellenére, ha minden igaz akkor jön a harmadik babus.

2008. jan. 6. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!