Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon mérges vagyok az...

Nagyon mérges vagyok az orvosomra, tehetetlen vagyok, más is járt így?

Figyelt kérdés

Végig azt saccolta, hogy nagy babám lesz. Azt mondta, császár kell, mert óriási. Az elején még mondogattam neki, hogy megszülöm simán, sok nagy baba születik. Végül kellően rámijesztett, így belementem.

2740 grammal született, 50 centi. Az orvos csak röhögött, hogy "na jól megviccelte" őt a baba.

Én nagyon dühös vagyok. Persze, egészséges a baba, örülök meg minden, de nem bírok ezen túllépni. Egyrészt még simán nőhetett volna bennem másrészt minden további nélkül megszülhettem volna normálisan.

Más is járt hasonlóan? Olyan tehetetlen vagyok..

2022. szept. 18. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Sosem értettem mi a probléma azzal, ha a gyerek nem természetes úton születik, hanem császárral. Nem az a lényeg, hogy ép és egeszseges? Az én gyerekemet is nagynak mérték anno, a szülés napján is 4500 felettinek saccolták. Nem emiatt ugyan, de császár lett a vége -egy pillanatig nem érdekelt csak az, hogy a gyerek jól legyen - és egy 3400grammos baba.
2022. szept. 19. 07:08
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

#11 Sosem értettem miért akarják annyian megúszni a szülést és választják önként a nagyhasi műtétet.

A hüvelyed arra lett kitalálva h áthaladjon rajta a gyerek, menet közben benned és benne is hormonok szabadulnak fel, ami segíti a kötődést, adaptációt a kinti világhoz.

A császár pedig azokra az esetekre lett kitalálva amikor az anya valami miatt nem képes megszülni természetes úton, komplikációk adódnak, gyorsan kell cselekedni.

Jó dolog h van!

De teljesen érthető h valakit bánt h esélyt sem kapott rá h a teste döntse el. Nem is értem ezeket az örülj h így sült el, lehetett volna rosszabb is típusú megjegyzéseket.

Arról nem is beszélve hogy ezzel megnehezítette az orvos fölöslegesen a további szüléseit, fölöslegesen okozott lelki sebeket és még csak meg sem bánta.

2022. szept. 19. 07:36
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

12!

Nem tudom honnan szűrted le, hogy még akartam úszni a szülést és én választottam a császárt. Nem így volt.

2022. szept. 19. 07:49
 14/17 anonim ***** válasza:
26%

Erre reagáltam:

"Sosem értettem mi a probléma azzal, ha a gyerek nem természetes úton születik, hanem császárral."

Nem arra hogy konkrétan a tiéd hogyan végződött.

2022. szept. 19. 08:37
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Értem. Nos, továbbra is az a véleményem, hogy a végeredmény a lényeg.
2022. szept. 19. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát elhiszem,hogy mérges vagy. Azért császározni mert nagy...én 2x szültem,az első 3700g 54cm volt,őt nem császározták,gátat se vágtak. (az orvos használt valami olajat kitoláskor mert gátvédelmet kértem). A 2.-at császározták de nem a mérete miatt hanem mert harántos volt. Most már nézd azt,hogy ott a babád, egészséges,végre foghatod stb...próbálj meg túllépni a szülésen és rá koncentrálni ♥️
2022. szept. 19. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez sokszor benne van a pakliban ha fizetős választott orvosnál szül az ember. Nekik ez a legkényelmesebb, beírja szépen a naptárjába valamikorra mikor neki épp nincs más programja. A bent lévő ügyeletesnek meg tök mindegy, amúgy is dolgozik, így náluk sokkal kevesebb császár szokott lenni.

Emiatt értek részben egyet az új törvénnyel, bár finomítani bőven lehetett volna rajta. Mikor törtent ez amúgy? Mert ha mostanában, akkor nem erősködnék feljelentéssel, hiszen már nem is szülhettél volna a saját orvosodnál, persze erre találták kiskapunak a császárt, de jogilag így sem tiszta. Szóval akár még te is megütheted a bokádat.

2022. szept. 19. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!