Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A korhazbol csak hordozoban...

A korhazbol csak hordozoban lehet kivinni a babat?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerosom most egy kicsit beparaztatott, mert azt mondta, hogy az utteni korhazbol csak ugy engedik haza a babat, ha hordozoban visszuk ki. Na hat nekunk nincs autonk, a korhaz 2 perc setara van es a babakocsinkhoz nincs hordozo, nem is tervezunk venni, mert feleslegesnek gondolom igy.

Nem fognak hazaengedni? Nalatok hogy volt? Mondjatok, hogy ez nem igaz...:D

2022. szept. 10. 14:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
Ahol én szültem, ott is csak hordozóban adták ki a babákat.
2022. szept. 10. 15:34
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Székesfehérváron is csak autós hordozóban lehet kivinni a babát.
2022. szept. 10. 15:37
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi hordozóban vittük el, de a kutya ránk se nézett, hogy mibe visszük. Megkaptam a zárójelentéseket és onnantól csak annyi volt a feladatom, hogy szóljak mikor felszabadul az ágy, vagyis megyek haza a gyerekkel.
2022. szept. 10. 15:42
 14/33 A kérdező kommentje:

Amugy ezt az ujszulottet szoktatni kell a levegozeshez dolgot manapsag van, aki betartja? Ez nem mar egy elavult dolog? Ugyan nekem elso baba, es igy nem kell feltetlenul kimozdulnom majd vele azonnal otthonrol, de akinel mar vannak nagyobb gyerekek es oket vinni kell oviba/suliba/ akarhova, hogy oldjak meg?

En nem hiszem, hogy otthon ulnek a babaval 2 honapig.

Vagy de?

Nekunk van egy kutyank, en igazabol az elso percrol kezdve ugy terveztem (ha birom), hogy viszem ot is setalni ugyanugy, babaval egyutt. A ferjem persze tudja vinni egyebkent, nem lenne muszaj nekem, de en igy gondoltam. Ez tenyleg bun lenne?

2022. szept. 10. 15:54
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ahogy hazajöttünk a kórházból másnap már vinni kellett a háziorvoshoz, mert nem jött ki.

Van kocsink de 3 perc séta a rendelő, macerásabb lett volna odagurulni mint elsétálni. (akinek nem 3 percre van és nincs autó az gondolom buszozik ha jó ha nem jó)

Aztán a doktornő mondta is, hogy nyugodtan sétáljunk minden nap, nyár van ki lehet vinni, nem kell megvárni a hat hetet (júniusban szültem) csak ne a hőségbe hanem reggel vagy estefele.

Passzolom, hogy ősszel vagy télen mi van érvényben ezzel kapcsolatban.

A kórház előírta a hordozót de a kutya se figyelt ránk, fizetés nélkül is kisétálhattunk volna egyébként. (ez magán volt)

2022. szept. 10. 16:03
 16/33 anonim ***** válasza:
90%

Mi is amikor hazaértünk a kórházból, már kivittük a levegőre. Nem órákat sétáltunk, elsőre csak kézben, de kint voltunk vele.

5 naposan volt az első babakocsizás.

Mondjuk ő májusi baba.

A lányom februári, ő 1 hetesen volt kint először. De nem az időjárás miatt, hanem mert addigra szedtem össze magam.

2022. szept. 10. 16:08
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pokolian fájt a hátam, szóval a séta a te állapotodtól is függ majd. Nem véletlenül van gyerekágy időszak,plusz pelusban voltam mert csak úgy dőlt belőlem a vér, a fene ment volna sétálni.
2022. szept. 10. 16:17
 18/33 A kérdező kommentje:

Persze, de szerintem ez evidens, hogy az ember csak akkor csinal valamit, ha birja.

Majd kialakul :)

2022. szept. 10. 16:29
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

A hordozós dologhoz nem tudok hozzászólni, kérdezd meg a kórházban.

A levegőhöz szoktatás egy baromság. Arra jó, hogy anyuka jól bedepizzen és fel lehessen írni az antidepresszánst, ami mellett ugye nem nagyon szoptathatsz, tehát megveszed a tápszert. Erre jó 2 hónapra bezárni az anyát.

2022. szept. 10. 18:12
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk elvileg autòs hordozòban szoktàk kiengedni a gyereket, de nekünk nincs autònk ès tömegközlekedni, sètàlni szoktunk. A nővèr csodàlkozott nagyon, ràkèrdezett a felettesènèl, aztàn mehettünk haza a ràmkötött gyerekkel. Àtaludta a 20 perc buszozàst es 20 perc sètàt.
2022. szept. 10. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!