Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » János kórházban fogok szülni....

János kórházban fogok szülni. Milyen véleménnyel vagytok róla?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:

szia,

én ott szültem 15hónapja :) és másodszor is ott fogok majd nyáron :) Volt fogadott orvosom és szülésznőm is. Minden nagyon rendben volt. Mindenki kedves volt,segítőkész. Egy ágyas szülőszobák vannak,fel vannak újítva,szépek,fürdőszobásak.

Mikor fogsz szülni?

Ha van valami amire kíváncsi vagy,szólj! :)

2010. szept. 25. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Belinkelem neked, én is kérdeztem ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Hamarosan én is itt fogok szülni, 36 hetes vagyok.

Te hány hetes vagy?

2010. szept. 25. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ott szültem,csak ajánlani tudom,mindennel elégedettek voltunk, a szülőszobák nagyon szépek, jól felszereltek, a csecsemősök is kedvese voltak.

2010. szept. 25. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat és a linket,nagyon hasznos volt számomra.Nektek ki az orvosotok???Tudtok ajánlani esetleg szülésznőt?

Nekem első szülésem lesz és nagyon félek.

Amúgy 32 hetes vagyok most,de uh-on 34-35 hetes,ezért próbálok felkészülni mindenre.

2010. szept. 25. 22:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és 3 kg körüli kisfiú lakik a pocakomban:))))
2010. szept. 25. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Én Szuromi Andrásnál fogok szülni, nagyon jó fej. Szülésznőt nem fogadok, állítólag mindegyik nagyon szuper.

És neked ki az orvosod?

2010. szept. 26. 10:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Én Moksony Istvánnál szülök,Anyukám együtt dolgozott vele,onnan ismerem.Teljesen megbízom benne,nagyon jó szakember és nem pénzhajhász!!!!!(és nem azért mert ismerős vagyok):)))

Nővérem is nála szült és 2 nőgyógyászati műtétet is végzett Anyumnál és a nővéremnél...Mindig komplikáció mentesen...

Ti mennyit gondoltatok az orvosnak,szülésznőnek,nővéreknek????

2010. szept. 26. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
szia! Én nagy szószólója vagyok a János kórház szülészetének :) én is ott szültem 4 és fél hónapja, Lintner tanár úrnál. Kelenvölgyi Anikó volt a szülésznő -őt nem választottam, ügyeletes volt, de mindent remekül levezényelt, tiszta szívből tudom ajánlani-. A szülőszoba nagyon szép, nincs kórházérzete az embernek egy percig sem :) Bármi esetleges kérdés lenne nagyon szívesen válaszolok dobjál privit. Ja amúgy Anikónak 30-at adtunk, Tanár úr más kategória, neki 100-at szántunk oda, nem bántam meg, hogy ennyit adtunk :)
2010. okt. 9. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!