János kórházban fogok szülni. Milyen véleménnyel vagytok róla?
szia,
én ott szültem 15hónapja :) és másodszor is ott fogok majd nyáron :) Volt fogadott orvosom és szülésznőm is. Minden nagyon rendben volt. Mindenki kedves volt,segítőkész. Egy ágyas szülőszobák vannak,fel vannak újítva,szépek,fürdőszobásak.
Mikor fogsz szülni?
Ha van valami amire kíváncsi vagy,szólj! :)
Belinkelem neked, én is kérdeztem ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Hamarosan én is itt fogok szülni, 36 hetes vagyok.
Te hány hetes vagy?
Szia!
Én is ott szültem,csak ajánlani tudom,mindennel elégedettek voltunk, a szülőszobák nagyon szépek, jól felszereltek, a csecsemősök is kedvese voltak.
Köszönöm az eddigi válaszokat és a linket,nagyon hasznos volt számomra.Nektek ki az orvosotok???Tudtok ajánlani esetleg szülésznőt?
Nekem első szülésem lesz és nagyon félek.
Amúgy 32 hetes vagyok most,de uh-on 34-35 hetes,ezért próbálok felkészülni mindenre.
2.vagyok.
Én Szuromi Andrásnál fogok szülni, nagyon jó fej. Szülésznőt nem fogadok, állítólag mindegyik nagyon szuper.
És neked ki az orvosod?
Én Moksony Istvánnál szülök,Anyukám együtt dolgozott vele,onnan ismerem.Teljesen megbízom benne,nagyon jó szakember és nem pénzhajhász!!!!!(és nem azért mert ismerős vagyok):)))
Nővérem is nála szült és 2 nőgyógyászati műtétet is végzett Anyumnál és a nővéremnél...Mindig komplikáció mentesen...
Ti mennyit gondoltatok az orvosnak,szülésznőnek,nővéreknek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!