Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mennyire...

Császármetszés után mennyire gyakori a trombózis ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

25 éves vagyok,van egy gyermekem,1.5 éves.

Császárral szültem.

Akkor is nagyon féltem nehogy az trombózis alakuljon ki

Nem volt soha nézve vervetelen hogy lenne e erre hajlamom.

Szeretnénk majd kistesot de annyira

félek hogy szülés után valami gond lesz,vagy terhesség közbe.

Illetve az első terhességem alatt lett epekovem,azt érdemes előtte megműtetni még terhes nem leszek ?

Köszönöm szépen a segítséget

Illetve nem kaptam császár után semmiféle injekciót sem.

2022. szept. 1. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Nem gyakori.

Miért kaptál volna utána injekciót?

Amúgy ha ennyire rettegsz, pár ezer ft-ért meg tudod nézetni laborban.

Igen, az epekövet le kéne tudni előbb.

2022. szept. 1. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanolyan gyakori, mint trombozist kapni a repulon, vagy a moziban ha reggeltol estig beulsz filmet nezni. Teljesen felesleges ezen aggodni, ennyi erovel az uton se menj at, mert eluthet az auto.
2022. szept. 1. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
A császármetszéstől nem kapsz trombózist. A műtét utáni hosszú fekvés, ami veszélyes lehet. Ezért erőltetik, hogy mihamarabb felkelj és kezdj el mozogni. Amúgy esèlyes, hogy vettek tőled vért a kórházban töltött napok alatt, és ha valami probléma lett volna, akkor sźóltak volna.
2022. szept. 1. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos nekem a második császár után lett. De sztem nem gyakori
2022. szept. 1. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Nekem is lett, bár terhesen erősen vizesedtem és kórházban voltam három hétig. Műtét után viszont fel voltam állítva 6 óra után és megkaptam a babát ellátni, szóval nem feküdtem, meg otthon sem, ahonnan mehettem vissza az intenzívre úgy a gyerek 2 hetes korában. Szerintem minimum a vizesedés miatt adniuk kellett volna vérhigítót. Genetikai hajlamom nincs.
2022. szept. 1. 19:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Jaj sajnálom hogy így jartatok.

Remélem azóta minden rendbe

Na épp ezért félek újra teherbe esni sajnos

2022. szept. 1. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a trombózis ellenére lett még egy gyerekem, csak nála már kaptam végig szurit. Genetikát csináltathatsz magánban is. 5.
2022. szept. 1. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Szia. Én 34 voltam, amikor császármetszéssel megszületett a lányom, és mivel tudott volt, hogy az anyám 40 évesen sztrókot kapott, adtak injekciót is. Neked azért nem, mert nem állt fenn érdemi kockázat. A tesztet egyébként Leiden tesztnek hívják, kimutatja a hajlamot, magánlaborban pár ezer forintért megcsinálják. Nekem azért kellett, mert fogamzásgátlót szerettem volna íratni. Ha ennyire bánt a dolog és megnyugszol tőle, esetleg csináltasd meg. Az enyém negatív lett. Ha szeretnél még gyereket, ez szerintem semmiképpen se tartson vissza. Minden jót
2022. szept. 1. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Csm után infúzióba is adhattak vér hígítót, egy műtét során én úgy kaptam.
2022. szept. 2. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!