Milyen előjelei voltak nálad a szülésnek?
Nekem múlt héten 2111, ezen a héten 1111 volt a méhszájam. Fájás egy nap többször van, hol erősebb, hol gyenge.
38+3 vagyok
Nektek voltak előjelek vagy csak elkezdődtek a fájások a semmiből, vagy elfolyt a magzatvíz?
Nekem hasmenésem volt előtte 1-2 napig, majd reggel úgy ébredtem, hogy ma szülök. 7-10 perces fájásaim voltak,fürödtem (utána rendszereződött 7 percesre) összeszedtem a maradék cuccaim, elindultunk a kórházba, ott közölték, hogy ma még biztos, hogy nem szülök, menjek haza.
Aztán amint hazaértünk megint kezdődtek a fájások, csak már 5 percesek. Visszamentünk, megvizsgáltak, hazaküldtek, hogy biztosan nem lesz ma baba.
Délutánra 2 perces fájásokkal mentem be, hogy mostmár ha hazamernek zavarni, valakinek biztosan neki megyek, hát érzem, hogy szülni fogok!
Nem, biztos nem fogok. De “kihisztiztem” egy vizsgálatot.. Mire közölték, hogy oké, már látszik a feje, azonnal elvittek a szülőszobába, kevesebb, mint 30 perc múlva már szopizott…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!