Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen előjelei voltak nálad...

Milyen előjelei voltak nálad a szülésnek?

Figyelt kérdés

Nekem múlt héten 2111, ezen a héten 1111 volt a méhszájam. Fájás egy nap többször van, hol erősebb, hol gyenge.

38+3 vagyok

Nektek voltak előjelek vagy csak elkezdődtek a fájások a semmiből, vagy elfolyt a magzatvíz?

2022. aug. 17. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elfolyt a magzatvíz.
2022. aug. 17. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem délutan kettőkor azt mondta a szülésznő (ő csinalta az utolsó vizsgálatokat), hogy ebből még jó darabig nem lesz baba. 3-ra hazaértem, leültem és mintha beposiltem volna... Magzatvíz szivárgás, ráadásul zöldes. Már hívtam is, hogy haza nem menjen, mert én úton vagyok vissza. Hajnal 4- kor megszületett a legényke.
2022. aug. 17. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
31%
Nekem 9 hónappal előtte gyanús volt már, hogy nem jött meg. Aztán az, hogy egyre nőtt a hasam 9 hónapon át. Ezek voltak a főbb tünetek.
2022. aug. 17. 18:31
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Nekem hasmenésem volt előtte 1-2 napig, majd reggel úgy ébredtem, hogy ma szülök. 7-10 perces fájásaim voltak,fürödtem (utána rendszereződött 7 percesre) összeszedtem a maradék cuccaim, elindultunk a kórházba, ott közölték, hogy ma még biztos, hogy nem szülök, menjek haza.

Aztán amint hazaértünk megint kezdődtek a fájások, csak már 5 percesek. Visszamentünk, megvizsgáltak, hazaküldtek, hogy biztosan nem lesz ma baba.

Délutánra 2 perces fájásokkal mentem be, hogy mostmár ha hazamernek zavarni, valakinek biztosan neki megyek, hát érzem, hogy szülni fogok!

Nem, biztos nem fogok. De “kihisztiztem” egy vizsgálatot.. Mire közölték, hogy oké, már látszik a feje, azonnal elvittek a szülőszobába, kevesebb, mint 30 perc múlva már szopizott…

2022. aug. 17. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Nekem semmi. Rengeteg jóslóm volt hetekig és eleinte a gyenge fájásokat is csak úgy sejtettem meg, hogy ettől függetlenül zuhanyoztam majd erősebbek lettek. Utólag sem tudom mondani semmire, hogy na ez jel volt, minden ugyanolyan volt, mint máskor.
2022. aug. 17. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél nem volt semmi jóslófajás, előjel. Annyi, hogy előző nap úgy járkáltam mint egy pingvin, másnap jöttek a fájások. Két percesekkel értünk a korházba. A második babával az utolsó 3 hétben rengeteg jósló fajásom volt. Mindig azt hittem, hogy na majd most végre beindul, aztán elmúlt. És végig csak 1 ujjnyira volt nyitva a méhszáj, még a szülés előtti reggelen is. Akkor már bent feküdtem a korházban és mondtam a nőgyógyásznak, hogy már nem bánnám, ha indítananak másnap. Este volt pár fajás és rettenetesen fájt a szemérem csontom, meg a medencém. Úgy mentem megint mint egy pingvin. Másnap reggel újra vizsgálat. Bő két ujjnyira nyitva volt már a méhszáj. Jöttek is az enyhe fájások kb 20 percenként. Aztán burokrepesztés után 2 órával meg is született a lányom.
2022. aug. 17. 19:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Aznap délelőtt távozott a nyakdugo (de ez 1 héttel előbb is megtörténhet ezért nem sokaz jelent). A ctg is délelőtt volt, semmit nem mutatott. napközben semmi nem történt, sétáltam sokat lépcsőztem tonikot ittam ilyenek. 40. Héten túl voltam már ezért nem hiszem hogy a "praktikák" segítettek, szerintem mindenképp beindult volna. Este kezdődtek el a fajasok először elég gyengén de még így is egyértelmű volt, 7-8 percenként kb este 10 korul. Pár óra így telt meg otthon. Aztán éjjel 1 körül elfolyt a magzatviz és rögtön sokkal erősebbek és surubbek, 5 percesek lettek a fajasok. Végül reggel fél 10re lett meg a baba.
2022. aug. 17. 19:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Éjszaka elfolyt magzatvíz.
2022. aug. 17. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mikor már 3 órája szívárgott a magzatvíz kezdtem csak azt gondolni, hogy lehet hogy szülni fogok
2022. aug. 17. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Elfolyt a magzatvíz éjfélkor a semmiből. De mint a Niagara, elázott minden. A normális fájások nem indultak be, 11 óra vajúdás után császár lett.
2022. aug. 17. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!