Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nincs fogadott orvosom és...

Nincs fogadott orvosom és szülésznőm. Ti mit vennétek nekik, ha meg volnátok elégedve?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy a szülésznőnek egy szép orchideat +egy kis édességet, ha nő szülészorvos lesz, akkor neki is.

Ha férfi lesz, mit ajánlanátok?

A törvényben 8ezer ft a meghatározott

2022. aug. 15. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Semmit. Pont az ilyen felfogás miatt alakult ki a puncibiznisz. Kap fizetést.
2022. aug. 15. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Semmit. Ezért kap fizut,meg elvileg nem is fogadhatják el meg az ajándékot se.
2022. aug. 15. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Egy tálca süti? Annak szoktak örülni.
2022. aug. 15. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Én egy-egy ajándékcsomagot hagytam a kórházban. Volt benne minőségibb csoki, sós nasi, kávé, energiaital. Örültek neki.
2022. aug. 15. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Édesség, alkohol (bor főleg), kávé, tea ezek a standard ajándékok. Ha valami gyorsan elfogyaszhatóra gondolsz, akkor süti, gyümölcs, de ez akkor az egész osztálynak, nem csak az adott személynek.
2022. aug. 15. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem gáz ha egy ilyen fontos eseménynél mint egy gyerek születése, veszel vmi kis ajándékot, ha elégedett voltál.

Én magánba járok az orvosomhoz, de annyira lelkiismeretes meg jó orvos, hogyha rendben lesz minden a szülésnél (aminél nem ő lesz ott valószínűleg, de a következő 3 napban biztos rám néz, mert a kórházban dolgozik) akkor majd kontrollra viszek neki valamit. Egyelőre jó minőségű kávéra gondoltam meg vmi csokira, vagy könyvutalványra.

2022. aug. 15. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Semmit!
2022. aug. 15. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Én tökre megértem aki nem ad semmit, de ha már én adok, akkor bocs h leírtam az ötleteim :D
2022. aug. 15. 20:07
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek, de nem azt kérdeztem, hogy adnátok-e egyáltalán valamit, hanem azt, hogy ha adtok/adtatok, akkor mit, ötleteket kértem.

Mindenkinek meg van a véleménye, de itt most nem az volt a kérdés.

2022. aug. 15. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
18%
A semmit adnám. Pont.
2022. aug. 17. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!