Nincs fogadott orvosom és szülésznőm. Ti mit vennétek nekik, ha meg volnátok elégedve?
Arra gondoltam, hogy a szülésznőnek egy szép orchideat +egy kis édességet, ha nő szülészorvos lesz, akkor neki is.
Ha férfi lesz, mit ajánlanátok?
A törvényben 8ezer ft a meghatározott
Szerintem nem gáz ha egy ilyen fontos eseménynél mint egy gyerek születése, veszel vmi kis ajándékot, ha elégedett voltál.
Én magánba járok az orvosomhoz, de annyira lelkiismeretes meg jó orvos, hogyha rendben lesz minden a szülésnél (aminél nem ő lesz ott valószínűleg, de a következő 3 napban biztos rám néz, mert a kórházban dolgozik) akkor majd kontrollra viszek neki valamit. Egyelőre jó minőségű kávéra gondoltam meg vmi csokira, vagy könyvutalványra.
Köszönöm a választ mindenkinek, de nem azt kérdeztem, hogy adnátok-e egyáltalán valamit, hanem azt, hogy ha adtok/adtatok, akkor mit, ötleteket kértem.
Mindenkinek meg van a véleménye, de itt most nem az volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!