6 hetes kontroll hogyan zajlik ha még mindig vérzek?
Figyelt kérdés
Soha nem mentem úgy dokihoz, hogy véreztem volna és eléggé parázok tőle, nagyon kellemetlennek érzem.. (császárral szültem)2022. aug. 12. 20:25
1/9 anonim válasza:
Ugyanúgy, mintha nem véreznél. Nem jelent gondot, csak ha kenetet kellene venni.
3/9 anonim válasza:
Ha neked kellemetlen, megbeszélsz későbbi időpontot. Ha panasz nincs, nem kell pontosan 6 hétre menni. Lehet 7-8-9-re is.
4/9 anonim válasza:
Nekem hasi uh-t csinált az orvos.
5/9 anonim válasza:
Én később mentem. Szintén császár után nyolc hétig véreztem.
6/9 anonim válasza:
Én addig nem mennék míg vérzek. Viszont ha 8 hétnél tovább vérzel akkor meg pont azért keresd fel a dokit.
7/9 anonim válasza:
Adnak papírtörlőt, amit a lábad közé teszel. Megvizsgálnak kézzel is és ultrahangozni is tudnak a vérzés ellenére.
8/9 anonim válasza:
Én várnék még 1-2 hetet persze az orvossal egyeztetve és shogy előttem írták 8 hét után már pont azért mennék hogy miért nem múlt elt.
Én mindkét szülés után később mentem mert az 5. héten elmúlt a vérzésem de a 6. héten megjött a menstruációm így 1 héttel eltoltuk a vizsgálatot.
9/9 anonim válasza:
Nem fogja zavarni ha vérzel. Lehetőség szerint indulás előtt zuhanyzol egyet és akkor nem lesz annyi vér. Én véreztem kicsit még, nem érdekelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!