6 hetes kontroll, hogy zajlik most a Covid miatt?
A kontrollhoz nem kell oltottság.
Nálunk a körzetes fogorvoshoz sem.
A 6 hetes kontrollt covid miatt elhagyták nálunk a dokik. Csak ha nincs rendben valami, akkor menjünk... Császár után én azért mennék a helyedben. Egyszerű nőgyógyászati vizsgálat uh-val megnézi a méhed, a heget.
Te atya világ... ez fél év....
Én októberben szültem, de már rég átestem a 6hetes kontrolon... és képzeld úgy, hogy nekem semmim nem is fáj, csak nem tudtam volna otthon karbatett kézzel ülni, hogy vajon minden okés-e...
Na számomra ezt hívják ugy, hogy felelőtlenség. Ha a gyerekkel van valami baj, őt is majd fél év mulva elviszed dokihoz....
Ja és nem vagyok oltva.
"nehezen megy a mozgás" ezt most nem értem. Nehezen mozogsz fizikailag vagy úgy érted, hogy a gyerek meg a covid miatt nehezen mozdulsz ki?
A kérdésedre a válasz, hogy simán elmehetsz "6 hetes" kontrollra, csak ne így hívd, hanem simán kontrollnak, mert furának fognak nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!