35 hetesen koponya végűből átfordult a Babóm medence végűbe. Visszafordulhat még szerintetek? Valakinek van esetleg hasonló tapasztalat?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ezt a kerdest en tettem fel a mult heten,meg van ideje megfordulni,nyugi :)
jo babavarast!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az én kis Drágám 29 hetesen befordult és annyira büszke voltam, hogy milyen kis ügyes és biztos voltam benne, hogy úgy is marad. Másfél hete nézték, akkor még be volt fordulva, ma pedig kicsit meglepődve láttuk az orvossal, hogy bizony medence végű a fekvése.
Ráadásul még nagy Baba is, 90mm BPD-vel, de nem igazán szeretnék császárt.
Remélem még visszaevickél.
Ha vannak még tapasztalatok és kommentek szívesen veszem! :)
Nekem is 29 hetesen faros volt, utána 32.heti uh.-on fejvégű, majd 35 hetesen medence végű.Nem kecsegtettek hiú ábrándokkal, mert nagyon nagy a baba.DE én nem adtam fel és győzgödtem a kincsemet, hogy meg kell fordulnia. Bevetettem mindent: négykézláb állás minden nap, meg minden féle kicsavart pozíció.
ÉS!!! most vasárnap a finish előtt végre visszafordult "menetiránynak " megfelelően. Szerdára voltam kiírva. És még egybe vagyunkk :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!