Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hetesen koponya végűből...

35 hetesen koponya végűből átfordult a Babóm medence végűbe. Visszafordulhat még szerintetek? Valakinek van esetleg hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

ezt a kerdest en tettem fel a mult heten,meg van ideje megfordulni,nyugi :)

jo babavarast!

2010. szept. 22. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 36 hetesen LÁTTAM ahogy befordul és utána úgy is maradt.
2010. szept. 22. 17:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az én kis Drágám 29 hetesen befordult és annyira büszke voltam, hogy milyen kis ügyes és biztos voltam benne, hogy úgy is marad. Másfél hete nézték, akkor még be volt fordulva, ma pedig kicsit meglepődve láttuk az orvossal, hogy bizony medence végű a fekvése.

Ráadásul még nagy Baba is, 90mm BPD-vel, de nem igazán szeretnék császárt.

Remélem még visszaevickél.

Ha vannak még tapasztalatok és kommentek szívesen veszem! :)

2010. szept. 22. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
36 hetesen 3-szor fordult meg a babám! 1-szer pont az UH-on! Nyugi, még simán megfordulhat!!!
2010. szept. 22. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 29 hetesen faros volt, utána 32.heti uh.-on fejvégű, majd 35 hetesen medence végű.Nem kecsegtettek hiú ábrándokkal, mert nagyon nagy a baba.DE én nem adtam fel és győzgödtem a kincsemet, hogy meg kell fordulnia. Bevetettem mindent: négykézláb állás minden nap, meg minden féle kicsavart pozíció.

ÉS!!! most vasárnap a finish előtt végre visszafordult "menetiránynak " megfelelően. Szerdára voltam kiírva. És még egybe vagyunkk :-/

2010. szept. 23. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi: győzködtem

Előző voltam

2010. szept. 23. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ismét előző: nekem 35 hetesen 97mm volt a BPD...mostmár bőven 100 fölött járunk ( 38 hetesen 102 volt)
2010. szept. 23. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!