Szülés után szokták kérni a nővérek az anyukáktól, hogy mutassák meg a betétet vagy a vérzést?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan van? Mindenkit egyesével levetkőztetnek, és belenéznek, vagy elég csak betét cserekor megmutatni nekik?
Illetve mit néznek rajta? Színt? állagot?
2022. júl. 22. 18:32
1/22 anonim válasza:
1x nagyvizitkor kérték az orvosok - nagyon gáz volt egy egész csorda előtt beterpeszteni fekve
3/22 anonim válasza:
Tolunk nem kertek a betetet, de vizitre bugyi nem lehetett rajtunk csak haloing.
4/22 anonim válasza:
Nem, tőlem ezt kettőből egyszer sem kérték, de ránéztek, hogy mi a helyzet ott lent. Nem volt semmi extra, nem vizslatták soká, egy orvos nézte mindig, és kellemetlen sem volt, mert tényleg rövid idő volt az egész.
5/22 anonim válasza:
Én ugyan csaszaros voltam,de nálunk az ápoló nyomta meg a hasunk és nézte alul hogy megy e belőlünk valami vér.
6/22 anonim válasza:
Nalunk ilyen nincs, es szerintem ez iszonyatosan megalazo!
Nekem mar az is sok,hogy szules utan idegeneket bamuljak es hallgassak, nem hogy meg egy egesz vizites csapat es szobatarsak elott fekve nyitogassam szet a labam.
7/22 anonim válasza:
Én terhespatológián voltam pár napot korai burokrepedés miatt, és ott többször nézték a betétet. Fura volt, de indokolt.
8/22 anonim válasza:
Két gyerek, két kórház, nem nézték, csak kérdezték.
9/22 anonim válasza:
Én császárral szültem. A műtét után többször bejöttek ellenőrizni amíg még nem kelhettem fel, utána nem nézték.
10/22 anonim válasza:
Kétszer szültem, egyszer sem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!