Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kórházban lehet majd rádiót/ze...

Kórházban lehet majd rádiót/zenét hallgatni szülés közben?

Figyelt kérdés
Meg lehet kérni majd, hogy kapcsoljanak rádiót, vagy zenét szülőszobán, amíg szülök? Azt szeretnék közbe hallgatni. Lehetséges? Megoldható?

2022. júl. 22. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Hol fogsz szülni, attól függ.
2022. júl. 22. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Szülés közben a legkisebb bajod lesz majd, hogy mit hallgatsz, mert örülni fogsz, ha nem sza*sz be a fájdalomtól, és a saját ordításodtól.
2022. júl. 22. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes utánaérdeklődni, hogy milyen lehetőségek vannak, simán lehet, hogy van valamilyen zenelejátszó. Facebookon vannak X kórházban szülök-szültem csoportok, olyat keress. De berakhatsz valami zsebrádiót, ha gondolod, a férjed vagy segítőd biztos szívesen üzemelteti. (Ne hallgass a lehurrogókra, tényleg segíthet a zene, figyelemelterelésnek, megnyugtatásnak, akárminek.)
2022. júl. 22. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb esetben telefon és headset.

Én az utolsó órát levéve végignyomkodtam a telefonom, mert mit csináljon az ember... füles mondjuk nem volt nálam, kórházba induláskor nem volt az eszemben.

2022. júl. 22. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
4%
Persze hogy lehet.És ha valami eszedbe jut szülés közben,amit itt a gyik-en megszeretnél kérdezni,akkor azt is elintézik helyetted. :)
2022. júl. 22. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan szülőszoba ahol volt bekeszitve magnó, csak kazetta kellett volna bele. 😂 Vigyél nyugodtan valami kis kütyüt, vagy telefont, lehet hallgatni ha szeretnéd, és nem csoportos vajúdás lesz.
2022. júl. 22. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
98%
Ahol én fogok szülni ott írták, hogy lehet bekészíteni. Viszont a FB csoportjukból meg tudom, hogy sajnos helyhiány/szakember hiány miatt szinte az egész vajúdást közös szobában töltöm majd másokkal. Szerintem olyan esetben meg illetlenség a saját zenédet bömböltetni. Így én betettem fejhallgatót is, hogy ha nagyon elhúzódna a vajúdás, akkor hátha kicsit eltereli a figyelmem.
2022. júl. 22. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Én szerencsére egyedül vajúdtam és végig bömbölt az Ariana Grande, a kislányom a zeneéjére jött a világra:)
2022. júl. 22. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hu, nekem betettek rádiót. Életemben először élveztem egy radiomusort. :D
2022. júl. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!