Miskolc megyei kórházról milyen vélemények vannak?
En ismerosoktol csak rosszakat hallottam vegul pozitivan csalodtam. 2020 nyaran szultem ott. Dr Toth-Varady volt az ugyeletes orvos. Nagyon meg voltam vele elegedve. A szulesznok rendesek voltak. Jo, az egyik picit durcis volt de azt annak tudtam be, hogy hajnali 3 korul ertem be 😅 a dolgat jol vegezte.
Illetve most 1,5 honapja szultem, akkor Dr Leveleki volt, o is nagyon rendes, turelmes. Egy idosebb orvos jott burkot repeszteni es valoszinuleg kezzel tagitott, mert jobban fajt mint a fajas... Kb hozzam se szolt meg se kerdezte h megvizsgalhat e stb. Bar ujra bevallalnam mert valoszinu ez mentett meg a csaszartol. A szulesznok itt nagyon rendesek voltak, vegig dicsertek, biztattak, segitettek lelegezni. Gatvedelemmel szerettem volna szulni. Ebben is partnerek lettek volna, az orvosnak is szoltak, hogy ugy szeretnem, de sajnos gyorsan kellett megszulnom mert esett a szivhang igy nem jott ossze. a vegene meg ok kertek bocsanatot, hogy nem sikerult 😆 A szules utan odajott az egyik, hogy szerzett egy 2 agyas szobat. Penzt nem vartak, utana egyikojukkel se talalkoztam.
Az osztalyon is rendesek voltak, bar en nem igazan igenyeltem segitseget, masodik baba, viszont a szobatarsam folyamatosan kerdezgette oket, sokat segitettek neki. A csecsemos es a vedono is szerintem tobb mint fel orat bent voltak es segitettek neki, beszelgettek.
Szoval osszessegeben en nagyon meg vagyok elegedve, pozitiv elmennyel tavoztam mind 2* 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!