Honnan tudhatom, hogy a magzatvíz szivárog, vagy valami más?
Kissé mintha nedves lenne a tisztasági betét hátsó része ami a hüvelynél van, de maga a betét enyhén illatosított, nem működik a megszagolom eldöntöm dolog. Kisebb pecsételés szerűen, körben érzem kézzel a nedvességet, ugyanúgy fehér a betét.
Olvastam már a spéci betétekről, amik kimutatják ha szivárog a magzatvíz, de azt is olvastam hogy ezek be is csaphatják az ember lányát. Ráadásul most este nem tudom kapnék e valahol. Vizelettartási gondok nem voltak eddig.
Most kivettem a betétet és figyelem majd a bugyit, hátha attól okosabb leszek.
A kórházba kb 1 óra alatt érnék oda, így fölöslegesen nem mennék. Magándokim nincs. Enyhe alhasi fájdalmat érzek.
Nektek mi vált be? Mik a tapasztalatok?
Vedd vissza a bugyidat betét nélkül. Ha eddig nem pisiltél be, akkor nem valószínű, hogy ez vizelet.
Ha tovább folyik, irány a kórház!
Ha zöldes, barnás elszineződés van a bugyidon, hívd a mentőket azonnal, mert meconiumos lehet a magzatvíz, akkor veszélyben lehet a baba.
Sok szerencsét!
köszönöm!
igen, ezt csináltam, most betét nélkül vagyok világos bugyiban, amin jól látszik ha nedves lesz. azóta nem történt semmi még.
nem tartom valószínűnek hogy pisi lenne, egyáltalán semmi sárgás elszíneződés nem volt látható. voltam ma dokinál, akkor még nem volt ez, nem mondott semmi erre utaló dolgot ő sem, csak hogy minden rendben van.
betöltött 38. hétnél tartunk :)
Nekem felső burok repedésnél csak bizonyos póznál és erőlködésnél jött ki magzatvíz. Pl mikor fel kellett feküdnöm a vizsgáló asztalra majd leszállni. Autóban ülve pl semmi nem jött ki.
Nekem egészen csillogó volt és nem víz szerű, hanem ilyen picit nyákos. És amikor jött, akkor éreztem is hogy hupsz, valami olyan adag jön ki, amihez nekem nincs közöm - vagyis nem húgycső elengedés vagy ilyesmi, hanem mozgás hatására kibuggyant. Ja és kb 2 evőkanálnyi volt az első adag, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!