Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A nőgyógyászom megnézte a...

A nőgyógyászom megnézte a méhszájamat, és nem mondta hogy nyitva van e, se értéket, csak annyit, hogy az biztos, hogy a feje már be van illeszkedve. Ez mit jelent, attól még zárva lehet?

Figyelt kérdés
Nem kérdeztem rá sajnos, már persze meg is bántam, de valahogy akkor még normálisnak gondoltam, azt hittem majd a leleten rajt lesz, biztos semmi érdekes, de nem találom rajta.
2022. júl. 18. 01:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Pontosan azt mondta, hogy a feje már nagyon be van illeszkedve*
2022. júl. 18. 01:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyit jelent, hogy fejjel lefele van, jó irányba, lent. Ennyit, semmi mást. Ha nyitva lennél, mondta volna és a papíron is rajta szokott lenni.
2022. júl. 18. 03:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapintásból is érzi, hogy jól lent van már a feje. Ez ennyit jelent, semmi egyéb infót nem ad a méhszájra vonatkozóan.
2022. júl. 18. 08:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Akkor nem értem, miért nem mondott/írt erre vonatkozóan semmit. Legközelebb megkérdem.
2022. júl. 18. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg, mert nem volt mit mondani. :)
2022. júl. 18. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért nem mondott mást, mert minden rendben van. Nekem is múltkor a vizsgálat első másodpercében már mondta is, hogy érzi a fejét, befordult a baba.
2022. júl. 18. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!