Kórházi táskába lehet rakni tápszert?
25#
Nem a tea meg a víz lett volna a lényeg, hanem az újszülött gyomor mérete, hogy ugyan miért nem kell tömni találomra..
A pici babának van egy reflexe, nem tudja mikor elég. Megtömöd fáj a hasa max kihányja, - semmi értelme. Egy első gyerekesnek meg ne tanácsoljuk már, hogy sutyiba találomra etesse a gyereket a kórházban tápszerrel.
Nem, nem vagyok szoptanáci, de ha kijelented, hogy nem,nem akarsz teszem azt szoptatni adnak tápszert.
Én a mostani eszemmel vinnék,és lesz@rnám ki mit mondana
Mind a két gyermekem ugy besárgult,amit nem kívánok senkinek
Magyarul állandóan tömnöm kellett a gyermekemet,ha kellett neki ha nem,hogy minél hamarabb túl legyen a sárgaságon...ez 2 hétig tartott
Jelezni sem jelezte,hogy éhes,mert aluszékony is volt
És ez a sárgaság,kihatott 3 hónapos koráig...alig akart enni
Szóval kérdező,vigyél magaddal tápszert,és ha ugy látod jónak,vedd elő
Ebbe senki nem szólhat bele
Én is vinni fogok magammal, ha lesz második gyerek.
Az én babám nqgyon nem akart szopizni, a csecsemősök segítettek mellretenni, nekik is nehezen ment, de 2 perc után ott hagytak, és mikor a baba kiköpte én sehogy sem tudtam megoldani, ezt 10x eljátszottuk legalább. Az utolsó este már volt egy kedves hölgy, ő adott bimbóvédőt, az segitett. És ő sajnált meg minket, hogy adott tápszert is a babának, miután egész este ordított.
Mikor kiengedtek mondták, hogy picit sárgul a baba.. mondom nahát!
Másnap be kellett vinnünk az ügyeletre és még 3 napot bent töltenünk,mert fényt kapott a kisfiam.
Szóval szerintem, ha téged is megnyugtat, meg ha tudod, hogy milyen a kórházatok hozzáállása, akkor vigyél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!