Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babánál mikor (hetek) és...

Első babánál mikor (hetek) és hogyan indult a szülés? (magzatvíz elfolyás, fájások) Mi lett a kimenetel? (normál/császár)

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 21:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
26 hét, fájásokkal és sürgősségi császár. Második 39 hét, fájásokkal és császár lett, mert nem illeszkedett be a feje.
2022. júl. 6. 21:39
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
40+5 hetesen, fájásokkal. Hüvelyi szülés volt.
2022. júl. 6. 21:41
 3/19 anonim ***** válasza:

1. Indítás toxémia miatt, 8.órában sürgősségi császár.

2. Fenyegető hegszétválás miatt sürgősségi császár.

3. Előzmények miatt program császár.

2022. júl. 6. 21:43
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
39. hetesen fájásokkal és hüvelyi szülés volt.
2022. júl. 6. 21:44
 5/19 anonim ***** válasza:
69%

40+1 fájás egész éjjel, 8ra mentem be, a gyerekfeje nem volt még beálva, de én teljesen ki voltam már tágulva.

Burokrepesztés kellett, meg (nekem mind 3 szülésnél) oxi

2022. júl. 6. 21:46
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
37+4 magzatviz elfolyassal, 3.5 ora alatt, hüvelyi szülés volt. ritka, de ilyen is van :)
2022. júl. 6. 21:48
 7/19 anonim ***** válasza:
63%

39+5 reggelén elkezdtem folyni. De nem nagyon.

Tudtam, hogy nem pisi, édeskés illata volt.

De epp csak elázott a bugyim alja

Rá egy fél órára újra.

Amúgy is mentem nst-re, ott szóltam. Meg sem csinálták, küldtek egyből a szülészete.

Ott a doki megvizsgált, majd röhögve közölte, tuti csak bepisiltem. A magzatvíz vagy elfolyik vagy nem. Olyan nincs hogy szivárog.

Betettek a megőrzőbe. Ezt reggel 9kor.

13órakor egy másik doki is megnézett, csaknnézett semmit nem csinált, neki is elmondtam mi van, es hogy azóta is volt ilyen. Ő is lerázott ugyan azzal, hogy a magzatbíz nem szivárog.

16órára meg jópárszor éreztem ezt, akkor egy 3.doki jött, neki már könyörögtem szó szerint egy uh-ért. Manuálisan megvizsgált, minden ok, ne hisztériázzak.

19órakkor jött az éjszakás doki. Neki is már bőgve elmondtam, hogy mi van. Ő végre csinált egy uh-t. Azonnal indította a szülést mert nem volt magzatvíz.

Olyan ordítást rendezett a nappalos orvosokkal, méterekre hallottam.

Azonnal burokrepesztés, oxitocin. Hajnali 2re lett meg a fiam. Hál isten makk egészségesen

(2019)

Masodik szülésem fájásokkal indult, 7órára rá az első fájástól, kórházbaérkezéstől pedig 3 órára meglett a lányom

(2021)

2022. júl. 6. 21:55
 8/19 anonim ***** válasza:

Pénteken délelőtt már éreztem, hogy valami esetleg lesz, kettőre mentem orvoshoz, megvizsgált, azt mondta, szerinte jövök vissza hamar, ha mégsem, akkor szerdán reggel randi, mert be kell feküdni.

Gyalog mentem haza, terhesen egy óra arra séta volt (március, kellemesen hűvös), mire hazaértem, már volt fájásom. Felhívtam az orvost, azt mondta, 5 percesnél menjek be, majd onnan hívják őt. Aham, csakhogy meghalt a tesóm anyósa, menni kellett a két kicsi gyerekre vigyázni, nem volt idő szülni 😂. Úgyhogy ott is aludtunk, de nem is volt 10 percesnél gyakoribb.

Reggel felkeltünk, zuhany, mondtam, hogy na, akkor idő van. Nyolckor mentünk be, kilenckor szülőszoba. Rendszeres, 3-4 perces fájások, úgyhogy burokrepesztés, és egy óra alatt megvolt a leányzó minden egyéb nélkül.

2022. júl. 6. 22:05
 9/19 anonim ***** válasza:
39+2-n elfolyt a magzatvizem, de nem csak szivárgott, konkrétan ömlött belőlem. :D fájások sajnos nem jöttek, és nem is nagyon tágultam, úgyhogy 1 nap után kaptam oxitocint, így indult meg, 39+4-en született meg végül természetes úton.
2022. júl. 6. 22:07
 10/19 anonim ***** válasza:

40+3 tervezett indítás GDM miatt kórházi protokoll

Ballonos felhelyezés előtt konstatálták, hogy 3 ujjnyira nyitva a méhszáj, ezért nem tették fel a ballont. Bent aludtam, reggelre eltűnt a méhszáj. Burokrepesztés, utána egyből tolófájások. Elhúzódó kitolási szak miatt, hátrahajló méh + brutál golyófejű baba miatt 5 órával a burokrepesztés után vákuumos segítséggel jőtt világra. Épp csak egy picit kellett megsegíteni, már a haja is kilátszott.

2022. júl. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!