"7 😅 én most elképzeltem ahogy két fájás között kérem a szülésznőt, "
Éppenséggel én pont így rimánkodtam érte, ahogy a borotválásért is.
Első gyereknél automatikusan leborotváltak teljesen és kaptam beöntést és őszintén: jól esett. A beöntés azért, mert egyszerűen meglepően jól esett megkönnyebbülni, mert előtte a fájások kellemetlenül mozgatták a beleimet is és utána ez megszűnt.
A borotválás meg azért, mert nem volt alkalmam előtte és szülés után könnyebb volt a csupasz területet kezelgetni.
Erre: második gyereknél kérésre se adtak beöntést és a borotválást is "megtagadták", pedig ugyanaz a kórház volt, csak 3 évvel később.
Szerintem is jó volt a beöntés bármilyen hülyén is hangzik. Sosem értem miért ez a legnagyobb félelme sok kismamának. Annyira kifacsarják ott az embert női mivoltából, hogy ez kb. semmiség.
Nekem napok óta székrekedésem volt, a fájások sem segítettek rajta, hiába éreztem azt, hogy mennem kell wc-re, nem igazán alakult semmi. A szülésznő felajánlotta a beöntést, azt mondta erősítheti a fájásokat is, így szerinte minden szempontból pozitívan hatna. Nekem nagy megkönnyebbülés volt. Az is, hogy tudtam, hogy az, amit utána kiraktam, már nem a szülőágy végében landol a szülésznő előtt. :)
Ahol én szültem, nem volt kötelező. Sőt, nálam csak annyit kérdeztek, hogy mikor volt utoljára székletem, a beöntést fel sem ajánlották.
A nővérem arra azért előtte figyelmeztetett, hogy ha kapnék beöntést, ne hagyjam el az első barna gyors után a tróntermet, hanem várjak még egy kicsit.
Nálunk egyáltalán nincs.
Kúpot adnak,az kötelező
okés 15-s, de nekem pl inditottak a 37.heten, igy én elfogadtam a beöntést, mert semmilyen tisztulás nincs...
szóval nem minden helyzet egyforma
A János kórházban megkérdezték, h adjanak-e. Én kértem.
Ettől függetlenül megtörtént a baleset szülés közben : )
nem értem azt aki azt írja kötelező..
Emberek! SEMMI SEM KÖTELEZŐ! Olvassátok mar el az alapveto betegjogaitokat. Az, hogy valaki nem akar 'ellenkezni' a kórházi személyzettel, az nem egyenlő azzal, hogy kötelező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!