Bent maradhat velünk a párom a kórházi tartózkodás alatt végig, ha sikerül családi szobában lennünk majd?
Az a Huszti, hogy "ha nem lehetek családi szobában, nem akarok ott szülni".
Persze, ha nem gond a magánkórház, akkor rendben van, de ha csak állami van képben - az elején nem írta a kérdező, hogy magán is belefér -, akkor ez hiszti, mert nem így működik a dolog, hogy nekem nem tetszik valami, akkor nem ott szülök. Állami esetén, ismétlem.
Helyben kérdezd meg. Esetleg a védőnőt, vagy mikor ott jársz vizsgálaton, NST-n, stb...
Minden kórházban más. Ahol én szültem, ott a covidos kismamáknak volt fenntartva, így nem is volt opció.
Más állami kórházba nem mennék, ha már így is, úgy is utaznunk kéne, akkor inkább a magán.
32-es, fejezd már be. Hiszti, nem hiszti, kit érdekel?
Ha tudom mi vár rám a kórházban, én is fontolóra vettem volna a magánkórházat. Igen, mindent túl lehet élni, persze, csak nekem vicc kategória, hogy elvileg nem egy szinten vagyunk Indiával, de azért emberek leköpködik egymást, amiért teljesen érthető kívánsága lenne a másiknak a kórházi ellátás terén.
Kérdező, ha szeretnél a férjeddel lenni, rögtön magán, ne is sz.rakodj az állami kórházzal. Ezek a vip szobák adhoc jelleggel elérhetők, és mindig "foglaltak" a haverok családjainak. Tudom, mert van ismerősöm ilyen körökben, ő is úgy kapott valami vip szobát, hogy az másé lett volna, így "covid" miatt az övé lett, mert az apja jóban van a kórházigazgatóval. Szóval ezzel nem is sz.rakodnék, rögtön foglalj magánkórházi szobát, és ott legalább minden úgy lesz, ahogy akarod.
Azt meg nem is minősítem, hogy az sztk "ellátásnál" az esetek 90%ban bárki jobban járna, ha menne haza gyerekkel együtt. Kaja, tisztaság, ápolás, és a csecsemő ellátásában való segítségnyújtássl együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!