Milyen ételt, folyadékot lehet bevinni a kórházba?
bármit
én főtt kaját is kaptam a páromtól, annyira ehetetlen volt a benti koszt
Akármit lehet,ha nem irtak elő diétát,valami okból.
Max annyiban szólnak majd,hogy a hűtóben tartsd ami romlandó,ezt elszokták mondani.:)
Bármit lehet vinni de arra kell figyelni hogy a közös hütőbe csak felcimkézett doboz kerüljön.
Amin nincs cimke vagy már rohad azt menthetetlenül kidobják.
Úgy hogy ne felejtsétek el hazamenetelkor elvinni.
Amit érdemes vinni: pick szalámi vákumos csomiban, szeletelt sajt, szilvalekvár - hogy kakilni tudj- jól jönnek még a levesek .v. bármi.
van mikró is teát is tudsz főzni és nem fognak megszólni ha reggel iszol egy 3in1 kávét. az még nem árt.
Köszi a válaszokat.A 00:47-es válaszolón kicsit meglepődtem először,de aztán csak mosolyogtam.Biztos már fáradt volt:-))))
De az is elég ha majd "menet közben" vetetek és hozatok be dolgokat,nem?
Hát persze főleg friss gyümölcsöt
ne igyál barack és őszibarack levet attól sok babának fáj a pocakja.
jöhet majd a húsleves ha szereted a madártej nyugodtan ihatsz alkoholmentes sört is. Minden nap legalább másfél liter folyadék és kiadós ételek. K betüseket kerüld ameddig lehet később még ehetsz ilyesmit.
Vigyél be magaddal táblás csokit v. amit szeretsz édességet mert bolond időpontban van ételosztás.
Szia, igen sok folyadékot kell inni, de én kívántam is.
Vihetsz be laktoherb tea filtert és tudsz magadnak teát csinálni( vagy otthonról behozatod készen), ez segít a tejtermelésben. De először csak picit igyál, és nézd meg bírja e babád pocakja, mert valakinek nem bírja. Nálam semmi gondja nem volt tőle a babóca pocijának.
Nekem ízlett a kórházi ebéd..mondjuk a suliba menzás voltam anno...Reggelire vacsira viszont hozattam felvágottat(vákumos), sajtot (szeletelt), joghurt,paprika. Csoki, keksz.
Almalevelet kértem még. ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!