Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miket tartalmazott pontosan a...

Miket tartalmazott pontosan a szülésre összeállított táskátok?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 22:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

6 vagyok. Igen, szerintem elkeserítő, hogy mindent is vinni kell kb. Nekünk a szülőszobára jött a kis utazó + egy hátizsák. A gyermekágyra egy közepes méretű bőrönd dugig pakolva és akkor olyanokat még nem is pakoltam, mint mellszívó, meg bimbóvédő, pedig azt is írta a lista.

Szomorú, hogy magadnak is vinned kell mindent (pelenka, betét, fertőtlenítő kendő, wc papír, nedves törlő, stb.), meg a babának is (pelenka, alátét, popsitörlő, popsikrém, stb.) és akkor olyan elkeserítő dolgokról, mint evőeszköz, pohár, tányér nem is szóltam. Őszintén, én nem tudom van-e még lejjebb az állami eü-ben.

2022. máj. 16. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

Elnézést, mert újat nem tudok hozzá tenni, de meg kell kérdeznem, hogy hajszárító mégis minek? 3 napot azért csak ki lehet bírni hajmosás nélkül 😅

Attól is fel áll a hátamon a szőr, mikor a szülés történet ezzel kezdődik:" Jöttek x percenként a fájások, még gyorsan el megyek hajat mosni...."

2022. máj. 17. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Pedig én is pont így csináltam. :D Amikor éreztem, hogy ebből szülés lesz, kényelmesen lezuhanyoztam, megmostam a hajam, megborotválkoztam... Még elpakolásztam azokat, amik nem voltak a táskámban, aztán hívtam a férjem, hogy lassan induljon haza és mehetünk. Mi a gond ezzel? :D
2022. máj. 17. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy megindult szülésnél én nem mernék még ilyenekkel időt húzni, vannak szerencsések akiknek amúgy is borzasztó gyors, még a zuhanyzás jót is tehet, de én már nem állnék neki borotválkozásnak sem.😬 Pláne hajmosás, mondjuk nekem eleve sok idő, nem szárad meg 5 percen belül, nem lenne poénos félig mosott hajjal, ami csurom víz mentőbe ülni meg ilyenek. De mindenki maga tudja, nyilván, semmi bántó szándék nem volt bennem, csak szimplán nem értem, hogy lehet valakinek türelme olyankor ezekkel szórakozni.
2022. máj. 17. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha fájásokkal indul a szülés (vajúdás), akkor bőven van rá idő általában, nem kell rohanni a kórházba. :) Őszintén szólva nekem ez ilyen pótcselekvés volt. Nyomogattam a fájásmérő appot és közben lefoglalt, hogy teszek-veszek, zuhanyzok, pakolászok, hajatszárítok. Egyhelyben ülve csak pánikoltam volna, a kórházba meg nem akartam túl korán bemenni. Elég volt annyi időt ott lenni, amennyit nagyon muszáj... sok is! :D

Nekem elfolyt magzatvíznél is azt javasolta az orvos, hogy nyugodtan zuhanyozzak le, pakoljak be és lassan (1-2 órán belül) induljunk el. Nem kell rohanni. Nekem végül fájásokkal indult.

Nyilván ha valaki vérzik, akkor nem ez a prioritás. :)

2022. máj. 17. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!