Miket tartalmazott pontosan a szülésre összeállított táskátok?
6 vagyok. Igen, szerintem elkeserítő, hogy mindent is vinni kell kb. Nekünk a szülőszobára jött a kis utazó + egy hátizsák. A gyermekágyra egy közepes méretű bőrönd dugig pakolva és akkor olyanokat még nem is pakoltam, mint mellszívó, meg bimbóvédő, pedig azt is írta a lista.
Szomorú, hogy magadnak is vinned kell mindent (pelenka, betét, fertőtlenítő kendő, wc papír, nedves törlő, stb.), meg a babának is (pelenka, alátét, popsitörlő, popsikrém, stb.) és akkor olyan elkeserítő dolgokról, mint evőeszköz, pohár, tányér nem is szóltam. Őszintén, én nem tudom van-e még lejjebb az állami eü-ben.
Elnézést, mert újat nem tudok hozzá tenni, de meg kell kérdeznem, hogy hajszárító mégis minek? 3 napot azért csak ki lehet bírni hajmosás nélkül 😅
Attól is fel áll a hátamon a szőr, mikor a szülés történet ezzel kezdődik:" Jöttek x percenként a fájások, még gyorsan el megyek hajat mosni...."
Ha fájásokkal indul a szülés (vajúdás), akkor bőven van rá idő általában, nem kell rohanni a kórházba. :) Őszintén szólva nekem ez ilyen pótcselekvés volt. Nyomogattam a fájásmérő appot és közben lefoglalt, hogy teszek-veszek, zuhanyzok, pakolászok, hajatszárítok. Egyhelyben ülve csak pánikoltam volna, a kórházba meg nem akartam túl korán bemenni. Elég volt annyi időt ott lenni, amennyit nagyon muszáj... sok is! :D
Nekem elfolyt magzatvíznél is azt javasolta az orvos, hogy nyugodtan zuhanyozzak le, pakoljak be és lassan (1-2 órán belül) induljunk el. Nem kell rohanni. Nekem végül fájásokkal indult.
Nyilván ha valaki vérzik, akkor nem ez a prioritás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!