Ilyen esetben ez fájás gyengeség lehet ?
Figyelt kérdés
Vajúdás alatt nincs gond, de amikor kéne, egyszerűen nem tud nyomni, mert deréktől lefelé egybe függően fáj csak és a végén vakuum+gátmetszés és hasba könyökléssel oldják meg. Hátha valaki tapasztalat alapján tud írni valami okosságot.2022. máj. 7. 17:42
1/3 anonim válasza:
Ez csak türelmetlensèg a szemèlyzet rèszèről. Gyakori egy èlettani szünet a tagulas ès a kitolàs közt. Ezt nem vàrtàk ki ilyen esetben.
Segìthet a türelmes vàrakozàs, pozìciòvàltàs, pihenès, ivàs. Normàlis evèshez ilyenkor kèső màr, de egy kis szőlőcukor vagy csoki ad egy kis plusz energiàt.
Hasba könyöklès bizonyítottan felesleges ès kàros.
2/3 anonim válasza:
Nálam 2 órát vàrtak.. a baba szívhangja elkezdett esni.. minden támogatást megkaptam.
Az egyik legtermészetespártibb kórházban szültem.
Másodlagos fájásgyengeség volt egyébként.
( oka is volt, rövid zsinór)
Azért tudom, hogy fájásgyengeség volt, mert azóta szültem, össze sem lehetett hasonlítani.
Egyébként mind2 alkalommal baromi gyorsan kitágultam..
A 2. Normál esetben ezután 15 perccel a baba is meglett.
3/3 A kérdező kommentje:
Én annyira emlékszem, hogy kakilási inger volt valamennyi, aztán meg az is eltűnt ahogy hirtelen mindenki körülöttem volt és hiába kérték, hogy nyomni kéne, képtelen voltam rá.
2022. máj. 7. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!